2789
عنوان

من خیلی تنهام

7075 بازدید | 30 پست

سلام من دهه شصتی ام مادرم خیلی سخت گیر بود نمیزاشت دوستی داشته باشم محدودم میکرد حق نداشتم با دوست رفت و آمد کنم بیرون برم دوستی برام نموند تو دانشگاه فقط گذاشت با سمیرا دوست بشم دیگه هیچکس چون اون و قبول داشت بعدشم ازدواج کردم فقط سمیرا رو داشتم که تقریبا هر روز زنگ میزدبم به هم هر وقت دلم می‌گرفت با اون حرف میزدم تنها کسی بود که از همه مشکلاتم خبر داشت تا اینکه سه سال پیش بخاطر سرطان معده فوت کرد من دیگه کسی و ندارم باهاش حرف بزنم نه به مادرم میتونم بگم نه با خواهرم چون اخلاقشون طوریه که نمیشه اعتماد کنم شوهرم که همش سرش توگوشیه بامن اصلا حرف نمیزنه گاهی وقتا دلم میگیره نگاه به گوشیم میکنم من هیچکس و ندارم باهاش درود دل کنم 😔

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مثل من دهه شصتی هستیم کم و زیاد در استانه چهل سالگی یا توراهشیم دیگه دوست پیدا کردن که کاری نداره ماها دیگه ادم شناس شدیم 

اگر نیاز به دوست داری یه همکاری هم باشگاهی همسایه ای دختر خاله ای زن عمویی کسی رو پیدا کن خوب بشناسش باهاش صمیمی شو 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
شما مثل من دهه شصتی هستیم کم و زیاد در استانه چهل سالگی یا توراهشیم دیگه دوست پیدا کردن که کاری ندار ...

من متولد 67 هستم نه دیگه دنبال کسی نیستم به هیچ کس اعتماد ندارم مخصوصا خانواده

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
دردل کردن فقد ادمو کم اررش میکنه تو این زمونه باید خودت درداتو ب دوش بکشی 

دقیقا اجی حرفتو باید با طلا نوشت منو گفتم رفتن راز دلمو فاش کردو ابرومو برد

بدون تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیارو دیگه
من متولد 67 هستم نه دیگه دنبال کسی نیستم به هیچ کس اعتماد ندارم مخصوصا خانواده

بهت حق میدم دوره زمونه عجیبیه همه یه جورایی تو دل خودمون تنهاییم 

خدا رحمت کنه دوستتو

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
منم کسی ندارم  تنهام با هرکسی هم درد دل کردم همه شو فاش کرد

دقیقا من اصلا اعتماد ندارم دیگه حرفی که به مادرم زدم و از زبون خواهرم شنیدم و برعکس خواهرم حرفم و به مادرم زد منم تو اوج ناراحتی و مشکلاتم به هیچکس نگفتم مثلا داشتم گریه میکردم مادرم زنگ زد چرا صدات گرفته نتونستم بگم چمه خیلی سخته بود و غصه خوردم که به مادرم و نمیتونم بگم

دقیقا اجی حرفتو باید با طلا نوشت منو گفتم رفتن راز دلمو فاش کردو ابرومو برد

اره دقیقا... هم ابزار سو استفادس هم ب مرور ادما هم ازت خسته میشن از مشکلاتت دردولات واقعا هر کس گرفتاری خودشو داره کمتر حوصله دردل شنیدن هس

بهت حق میدم دوره زمونه عجیبیه همه یه جورایی تو دل خودمون تنهاییم  خدا رحمت کنه دوستتو

ممنون عزیزم