2777
2789

سه بار منفی شده انتقالم

حس بدی دارم 

انگار خیلی گناهکارم که نمیتونم بچه دار شم

اصلا اعصابم بهم ریخته

یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هم خودم هم شوهرم مشکل داریم شانسه دیگه

چندساله اقدام کردین؟؟؟ داروهای تقویتی میخورین؟؟؟ اصلا نباید استرس داشته باشی موقه انتقال 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من ۳بار انجام دادم‌نشد بعد رویان رفتم بار ۴ .یعنی اولین بارتو رویان شد.یعنی دوتا کاشتم هردو گرفت خدا ...

با جنین ای قبلیت بود یا بار چهارم دوباره پانکچر دوم کرده بودی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید

منم انتقال دادم و شنبه باید برم بتا بدم و با این درد کمر و لک بینی هایی که تموم نمیشه مطمئنا منفیه

اولین باره... حالم اونقدر بده اونقدر داغونم که حد نداره... میفهممت...

من تصمیمم اینکه تا وقتی جنین فریز دارم دکترم عوض نکنم. چون با جنین هایی که یه جنین شناس دیگه تشخیص داده بنظرم رفتن جای دیگه بیهوده میشه...

مگه اینکه از اول و از مرحله پانکچر برم پیش یه دکتر جدید

بنظرم اگه این راه رو بتونیم ادامه بدیم و کم نیاریم و مصمم باشیم ما هم میتونیم مامان باشیم😓

فقط صبر و وای که چقد از این کلمه بیزارم...

میدونی انتقال جنین چیه؟  یعنی راه آخر دیگه. من رفتم سه بار. و نشده

میدونم چیه عزیزم .ولی توبهم بگو مشکلت چیه که بچه دارنمیشید منم میخوام برای مشکلت راهکاربودنم میگم ببین اگه تنبلی تخمدان داری من میتونم راهکاربهت بگم که کاملا خوب بشی چون خودم هم تنبلی تخمدان دارم ودرحال خوب شدنه 

با جنین ای قبلیت بود یا بار چهارم دوباره پانکچر دوم کرده بودی؟ 

نه کلا مرکزمو عوض کردم دوباره ازنو .۲۵تا جنین شد که یه بسته بازشد بقیش مونده.مرکز قبلیم شهرستان بود بنظرم هیچی حالیشون نبود.البته استرسم کمترشده بود شرایط شوهرمم بهتر.تاخدا نخواد نمیشه.من بخدا گفتم اینبارباراخره دیگه نمیرم.هرچند ناشکری نمیکنم از وقتی بچه دارشدم دائم غرمیزنم بچه چیه خسته ام دوقلو واقعا سخته.خدایا منو ببخش.۸سال دوندگی حالا غرمیزنم😢

چهار ساله اقدامم تقویتی چی مثلا

داروهایی ک دکتر بنویسه مثل انواع ویتامینها- شربت ژل رویال ویت- کپسول ماکاویتF- و داروهای گیاهی جنسینگ و قهوه و زنجبیل و گیاه پنج انگشت و بارهنگ و رازیانه بخورین شما ان شاء الله اینبار موفق میشید 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️