2777
2789
عنوان

براقلب زهرای من دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله به زودی خوب میشه و شفا پیدا میکنه بلا دور باشه ان شاء الله چه عملی کردید؟؟ 

ممنونم عزیزم دخترم تک بطنه دوتا عمل شنت و گلن یکی دیگم داره ک میگن ریسک عمل بالاس

عزیزم الان اینجا یه خانمی تابیک زده بود امشب سالگرد آقا شاه عبدالعظیم سنی هست و بسیار حاجت میدن به ایشون متوسل بشین خدا رو به حق بزرگیش قسم میدم که دخترتون خیلی زود شفا بیدا کنن و همینطور همه مریضا

ممنونم عزیزم دخترم تک بطنه دوتا عمل شنت و گلن یکی دیگم داره ک میگن ریسک عمل بالاس

همین عملی که میگن بین دریچه ها حفره ای وجود داره که مال بعضی بچه ها این حفره بسته نمیشه؟؟

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله حاجت روا بشید التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
عزیزم الان اینجا یه خانمی تابیک زده بود امشب سالگرد آقا شاه عبدالعظیم سنی هست و بسیار حاجت میدن به ا ...

انشالله منم خیلی ارادت دارم نسبت ب این بزرگوار خدابحق جدشون شفای همه مریضهاروبده

دعاکنین میدونین چقددلم شکسته پس .خوش بسعادتتون

ازته دلم براش دعاکردم غصه نخور خوب میشه قلبش چه مشکلی داره که انقدردلشکسته ای 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم