2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ياخدا!گفت ك عمرش٦ماهه شما بادستگاه برقي انجام دادي يا دستي؟

اگ‌اشتباه نکنم دستی یادم نیس اره تا ۶ ماه رنگ ولعابش داره ولی خوب خطاش میمونه و کمرنگ میشه نه ک کامل بره بره من الان خیلی کمرنگ 

چه رنگی گزاشتی شما؟؟؟ 

بلیدینگ. همون که با تیغه. پیگمنتیشن با سوزن و دستگاست. اونم مامانم چندماهه انجام داده. تکون نخورده.& ...

يعني الان واسه من تا اخر ميمونه؟؟؟؟؟؟پس ميگن٦ماهه عمرش دروغه؟من ترميمم نرفتم شما ترميم رفتي؟

اگ‌اشتباه نکنم دستی یادم نیس اره تا ۶ ماه رنگ ولعابش داره ولی خوب خطاش میمونه و کمرنگ میشه نه ک کامل ...

قهوه اي تيره يعني رفتني نيس ميمونه اينطوري ك من دق ميكنم چه غلطي كنم حالا 

يعني الان واسه من تا اخر ميمونه؟؟؟؟؟؟پس ميگن٦ماهه عمرش دروغه؟من ترميمم نرفتم شما ترميم رفتي؟

آره عزیزم ترمیم رفتم. تا حالا نشنیدم برا کسی 6 ماهه رفته باشه. کلا چند سال میمونه. البته میشه پاکش کرد ولی دردش چندبرابر میشه. 

قهوه اي تيره يعني رفتني نيس ميمونه اينطوري ك من دق ميكنم چه غلطي كنم حالا 

اوخ اوخ تیره ام زدی اخه من قبل اینک ۴ سال پیشم بزنم همین میکرو بلید کردم مدلش ی کم پایین اورد بود ابروم بعد رفتم دوبار بزنم مدلش خاستم ببره بالا خط ی خط ۳ سانتی معلوم میشد ریمومم کردم ولی مونده قشنگ زیر ابروم معلومه الان اونم ازش ۵ سال میگذره ولی نرفته تازه مثلن یه جلسه ریممو کردم 😂

آره عزیزم ترمیم رفتم. تا حالا نشنیدم برا کسی 6 ماهه رفته باشه. کلا چند سال میمونه. البته میشه پاکش ک ...

همجا حتي سايت زدن عمره ميكرو٦ماه تا يكساله يعني همش دروغه اينم مثل تتو عمريه خدا لعنتشون كنه من فك كردم ميره نميمونه.موهاي ابروهات ريخت يا نه اثري نداشت؟

اوخ اوخ تیره ام زدی اخه من قبل اینک ۴ سال پیشم بزنم همین میکرو بلید کردم مدلش ی کم پایین اورد بود اب ...

واي چقد حالم بد شد ترميم نرفتم ممكنه زودتر پاك شه؟ب موهاي ابروهات اسيب زد؟