2777
2789
عنوان

بی بی چک راست یا دروغ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون مارک خوبیهـ....توراخدا یکی کمکم کنه...کرونا گرفتم چن وقت پیش امکانش هست رو پریودم اثر بذاره

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون
دارم دیوانه میشم

عزیزم میدونی چیه؟شاید باردار نباشی و کیست داشته باشی!!!

در هرصورت باید بری دکتز شاید هم باردار باشی من نمیتونم بگم هستی یا نیستی چون نه از جلوگیریت خبر دارم نه میدونم چی به چیه

خودت وقتی شک کردی پس دوباره بی بی بزار اگه باردار باشی و بی بی چک خراب نباشه معمولا نشون میده

حالا هرمارکی

ولی اینکه هیچ خطی نشون نداد بی بی خراب بود ربط خاصی به مارک نداره.

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عزیزم میدونی چیه؟شاید باردار نباشی و کیست داشته باشی!!! در هرصورت باید بری دکتز شاید هم باردار باشی ...

میگم که من اقام جلوگیری طبیعی کرده امکانش هست باردار بشم؟؟؟

میگم که من اقام جلوگیری طبیعی کرده امکانش هست باردار بشم؟؟؟

فک نمیکنم ولی خیلی درصد کمی امکانش هست من که ندیدم فقط شنیدم ولی بعید میدونم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
فک نمیکنم ولی خیلی درصد کمی امکانش هست من که ندیدم فقط شنیدم ولی بعید میدونم

مرسی دارم دق میکنم برام دعا کن چون اگر باردار باشم سقطش میکنم

مرسی دارم دق میکنم برام دعا کن چون اگر باردار باشم سقطش میکنم

وایی انشالله که نیستی ولی اگه هستی سقط نکن