2821
2789
عنوان

دلم شدیدگرفته

93 بازدید | 8 پست

پسرم ۵سالشه داداشم ۱۷سالش ولی مثل بچه ها سربه سرپسرم میزاره هرچی میگم نکن گوش نمیده بعدمیره میادمیگه بچه ات بی ادب شده.شب چهارشنبه سوری برادرزاده ام پسرمو زداونم بچس دوسال بزرگتربعداین داداشم جلوهمه پسرمن ودعوامیکرد که توخاک توسری نمیتونی ازخودت دفاع کنی مامانمم طرفدارشه .همش میگه توهیچی نگو سن حساس میره معتادمیشه بدبخت میشیم .دیگه نمیرم خونه مامانم ولش کن 

پسرا کلا کرم دارن داداش من ۲۸سالشه مپل بچه دوساله مارو اذیت میکنه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

سعی کن کمتر بری که تربیت بچت از دستت نره. داداشتم سن بدیه هرچی بگی بدتر میشه 

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره دیگه نمیرم بقران خودم انقدفکروخیال دارم ..

سعی کن با بچت مشغول باشی که ب جفتتون خوش بگذره

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
سعی کن با بچت مشغول باشی که ب جفتتون خوش بگذره

حامله ام ازشانس به قدری افت فشاردارم قدم به قدم نمیتونم بردارم وگرنه قبلامیبردمش پارک توپ بازی میکردم تفنگ بازی الان نمیتونم.😭😭😭😭😭😭😭

حامله ام ازشانس به قدری افت فشاردارم قدم به قدم نمیتونم بردارم وگرنه قبلامیبردمش پارک توپ بازی میکرد ...

مبارک باشه منم تا هفته شانزده اینجور بودم اصلا نمی‌تونستم سرپا شم. اینم میگذره ان شاالله بسلامتی خوبه پسران از تنهایی در میاد

مبارک باشه منم تا هفته شانزده اینجور بودم اصلا نمی‌تونستم سرپا شم. اینم میگذره ان شاالله بسلامتی خوب ...

من همین که واردشش ماه شدم .اره این سه ماه بگذره حسابی باداداشش سرگرم میشه انشالله