2777
2789
عنوان

لاپراسکوپی

123 بازدید | 19 پست

خانوماکسی لاپراسکوپی‌کیست تخمدان انجام داده؟

چقدر بعد به هوش اومدید؟

من‌همش‌میترسم‌به هوش نیام😂

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜
کیستت چن سانته؟

توسونو کیست وبه میلی مینویسن تا سانت؟

بی معرفت نیستم.،ولی مزاحم آدمی که مشغول فراموش کردنمه نمیشم😕حتی اگر روزی هزار بار توخودم بشکنم.توبگو غرور!من میگم شعور😄😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه ک عملی باشه معمولا بالای ۵۰ میلیه که میشه همون بالا ۵ سانت.

۳۷نوشته توسونو یعنی چقدرمیشه؟

سه سانت و ۷ میلی نوعش چیه مگه ک باید عمل شه؟

آندومتریوز

آندومتریوز

والا زیر ۵۰ میلی معمولا عملی نیست عجیبه اون تاپیک سوگند بخون من با همون کیست ۹۰ میلیمو خوب کردم توکلت بخدا باشه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
والا زیر ۵۰ میلی معمولا عملی نیست عجیبه اون تاپیک سوگند بخون من با همون کیست ۹۰ میلیمو خوب کردم توکل ...

لینک وبازکردم چیز دیگه ای اومد کدوم تاپیکش وبایدبخونم