2777
2789

سلام

کسی هست هروز تمرین شکرگزاری انجام بده؟

چه کارایی میکنین، یکم تعریف می کنید؟

کلاسی یا پیجی میشناسین که کاربردی باشه دنبال کنم راهشو یاد بگیرم

میخوام افکارم رو مثبت کنم

من خیلی همش افکارم منفی و ناامیدانه ست

دیدین بعضیا همش امیدوارن و انرژی مثبت دارن

میخوام به لطف خدا تغییر کنم

وزن اولیه:  85/5 ......84/8....83/8.....وزن هدف: 70

من سه ماه که دفتر شکر گزاری دارم .....................................عالیه عالیه....................یه اثار خوبی تو زندگی داره هر چی بگم کمه..................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی مثل من هست .چرا من هر وقت شکر گذاری میکنم بدترم میشه .بخدا دقیقا وقتی از ته دل برای داشتن ی چی شکر گداری کردم یا شکسته .یا فروختیم.یا نابودشده .چند ماه پییش بابت یک موضوعی شکر کردم بقران ۲۰ دیقه بد چنان بلایی طر زندگیم افتادک نگو 

توروخدا اگ راهی دارید ب منم بگید 

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

از روش خاصی استفاده نمیکنم منم خیلی انرژی مثبت نیستم ولی سعی خودمو میکنم که بهتر بشم مثلا شوهرم میوه میخره میگم خدایا شکرت بخاطر این میوه های رنگارنگ و خوشمزه حالا این مثال بود کلی منظورمه

......یه دفتر دارم هر روز خدا رو بخاطر نعمت هایی که بهم داد شکر میکنم مثلا خدایا شکرت بابت سلامتی خودم و عزیزانم خدایاشکرت که بهترین روزهای زندگیم در راهه و خیلی چیزای دیگه......وقتی شروع میکنم به  نوشتن اینقدر حس خوبی دارم که دلم نمیخواد دیگه ننویسم................................شما هم خدا رو بخاطر هر چیز کوچیکی  شکر کن بخاطر ارزوهایی که داری بگو خدایاشکرت که به ارزوم ریدم و اسم ارزوت مثلا خدایا شکرت که خوشبختم ....خدایا شکرت که که امروز از ته دل خندیدم و هرچیزی که به ذهنت میاد............اثارش رو  در زندگی میبینی..............................

مثلا خداروشکر که سایه پدر و مادر بالاسر. خدایاشکر

خدایاشکر که تی وی داریم خداروشکر..... 

بعد هر آرزو و خواسته ای که داری، اونو بدست آورده شده فرض کن و پیشاپیش شکر داشتنش بجا بیار، مثلا مجردی... بگو خدایا شکر همسری از هر نظر شایسته نصیبم کردی خدایا شکر

.... فقط نوشتن نباشه باید خودت رها کنی و این حس خوشحالی داشته باش، واقعا حس کن

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

من یه دفتر دارم تقریبا هر روز صبحا توش مینویسم، نصفه صفحه برای نعمتایی که دارم،نصفشم برای چیزایی که میخام داشته باشم از قبل شکر گزاری میکنم که زودتر بهش برسم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
کسی مثل من هست .چرا من هر وقت شکر گذاری میکنم بدترم میشه .بخدا دقیقا وقتی از ته دل برای داشتن ی چی ش ...

عزیزم باور خیلی مهمه همین که این باورو داری اتفاق بد بعد از شکرگزاری رو جذب میکنی و اینکه زبونی نباید باشه باید حس خوب و مثبت داشته باشی

عزیزم باور خیلی مهمه همین که این باورو داری اتفاق بد بعد از شکرگزاری رو جذب میکنی و اینکه زبونی نبای ...

بخدا از ته دله .خدا خودش میدونه من حتی سجده میکردم برای شکر کردن.خدا خودش میدونه دارم حقیقتو میگم.

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم