2777
2789

خانوما...دلیل نمیشه چون مردای‌ دورو‌بر شما بد بودن تماااامه مردای عالمو‌ آدم بد باشد فقط برای یک چیز بخان...واقعا توقع نداشتم اینقدر وایب‌ منفی بگیرم فقد چرا؟؟؟؟چون‌ به عشقم دارم میرسم....ایشالله تو محیطی بزرگ‌بشید ازین ب بعد ک کل وجودتون عشق باشه و محبت و مهربونی‌..و مردی نیاد سراغتون که اینقدر ترسشو‌دارید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم... پرونده زندگیتونو اصلا اینجا باز نکنید...  چون کمک ک نمیکنن  هیچ.. گاهی زهر ...

اره این آخرین تاپیکم‌ بود دیگه تموم‌..فکر نمی‌کردم اینجوری باشم دخترا...اینقدر بد...

اره این آخرین تاپیکم‌ بود دیگه تموم‌..فکر نمی‌کردم اینجوری باشم دخترا...اینقدر بد...

از این بدتر هم هستن... بی حاشیه بودن رو ب چشم سرگرمی نگاه کردن  نه درد و دل کردن اینجا بهترین روش موندن در سایت و اعصاب راحت خودتونه.... 

ازدواج بد نیست که قوانین ازدواج یکم مشکل داره اینجا

آره والا آدم به یه همدم نیاز داره هر چقدر هم بگیم نه بالاخره به محبت نیاز داریم ولی نمیدونم چی باعث میشه که بعضیا به این محبت نرسن 

کلا خیلی بد بینن یه سریا

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.