2777
2789
سلام دوستای خوبم یه آتلیه خوب سمت غرب تهران میخواستم که قیمتهاش هم مناسب باشه ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من امروز میرم کاراشو از نزدیک ببینم بعد تاریخ تعیین کنم که برم واسه یکسالگی دخترم عکس بگیره . ولی میام بهت میگم ورودیم نداره قیمتاشم نسبت به چندجای دیگه خیلی بهتره . 16×23 میده 23 تومن . عزیزم اینم ادرسش atelie.ava
من واسه بارداری میخوام برم اتلیه سارا تو بلوار فردوس غرب.عکاسی کودک و اینام داره.200 تومن بیعانه میگیره که باید حالا همون دویست تومن یا بیشتر رو عکس بگیری.کمتر ازون نمیشه.تو اینستا هم پیج داره.تو نی نی سایتم تبلیغش رو میزاره
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
من هم خودم هم پسرم میرسم آتلیه اقلیما،هم تو تهران شعبه داره هم کرج،یه آقای خوب و مهربونه،خانمش هم کارهای نمدی انجام میده،برای تولد و جشن و سیسمونی،کلا زن و شوهر هنرمندی هستن،از این قرتی بازیهای الکی و کلاس گذاشتن بیجا هم ندارن،خیلی راحت و صمیمی هستن.تو اینستا هم سرچ کنی آتلیه اقلیما پیچش میاد ولی زیاد عکس اینا نداره ،از وقتی پلیس فتا گیر داده اینا زیاد نمونه کار نمیزارن،تماس بگیر ضرر نمیکنی..
اگه خواستی سفارش هم میکنم کمتر بگیره😊 راستی همون اگه بخوای خونتون هم میان برای عکاسی در منزل

تروخدا  پیش اتلیه سپنتا که بلوارفردوس غرب نرید.به اسم خانم حبیبی،واقعا کلاهبردار و دزده،روز عروسی ما باورتون میشه نیمد.روز عروسی هر چی زنگ زدیم جواب نداد و بعد هم بلاک  کرد ،اصلا جواز اتحادیه رو ندارنو توو دفتر همکاراشون موقتا اجاره میکنن ولی متاسفانه ما بعدش فهمیدیم،قبل اینکه پولو بگیره خیلی مهربون و با ادب بودن ولی وقتی پولو گرفت اون روشو نشون داد،و هی پول اضافه تر میخواست که ما گفتیم توو قرارداد ذکر شده مبلغ،گفت کارتونو خراب میکنم که اخر ضربه زد،به روح پدرم نمیبخشمش واگذارش کردم به خدا،در  ،بهترین روزه زندگیم جهنم کرد خدا ازش نگذره

تروخدا  پیش اتلیه سپنتا که بلوارفردوس غرب نرید.به اسم خانم حبیبی،واقعا کلاهبردار و دزده،روز عروسی ما باورتون میشه نیمد.روز عروسی هر چی زنگ زدیم جواب نداد و بعد هم بلاک  کرد ،اصلا جواز اتحادیه رو ندارنو توو دفتر همکاراشون موقتا اجاره میکنن ولی متاسفانه ما بعدش فهمیدیم،قبل اینکه پولو بگیره خیلی مهربون و با ادب بودن ولی وقتی پولو گرفت اون روشو نشون داد،و هی پول اضافه تر میخواست که ما گفتیم توو قرارداد ذکر شده مبلغ،گفت کارتونو خراب میکنم که اخر ضربه زد،به روح پدرم نمیبخشمش واگذارش کردم به خدا  ،بهترین روزه زندگیم جهنم کرد خدا ازش نگذره

حلالش نمیکنم.با اینکه شکایت کردیم.مدارکشم هست