یه دوست مجازی دارم ۵_۶ ساله دوستیم. واقعااااااا خیلی حرف میزنه وقتم خیلی گرفته میشه. الان مثلا ۱۸ دقیقه ویس داده از ترسش نمیتونم برم چک کنم صفحات مجازیمو. دیروز ۹ دقیقه ویس داده بود. سری پیش ۲۱ دقیقه. یا مثلا میگه زنگ بزن یا خودش زنگ میزنه انقدررررر حرف میزنه که دلم میخواد بمیرم فقط. چیکارش کنم متوجه شده اذیت میشم؟😩😩😩
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اخه چجوری دوست ۵_۶ سالمو بلاک کنم؟☹️ کاش یکی از نزدیکانش بهش گوشزد میکرد😩
خب بهش بگو میدونستی وقتی حرف نمیزنی خوشگل تری
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
قطع رابطه کن کم کم من یکی زیاد حرف بزنه واقعا حالت جنون بهم دست میده مخصوصا اونایی که چسناله میکنن ...
وای اره. البته این ناله نمیکنه ولی یه اتفاق کوچیکو انقدررررررر با جزئیات میشینه تعریف میکنم که دوست دارم خودکشی کنم. مثلا میخواد بگه فلانی بهم فلان کادو رو داد فلان جا. تعریف کردنشو جوری شروع میکنه که حتی از موعد از خواب پاشدنش هم باخبر میشم. بابا به من چههههه😩
😂😂😂😂😂وااایییی کاش بودمممم. مطمئنم این بشر روی مادر شوهر شمارو سفید کرده
اره اون اخه زنگ میزنه یه سره،وویس اما نمیده
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹