2777
2789

شوهرم به همه چي گير ميده ٨ سال از من بزرگتره مث بچه ها بام برخورد ميكنه بلند ميخندم اخم ميكنه ميگه يواشتر ،يه مانتو كوتاه ميپوشم ميگه در شان يه خانم برازنده نيست (مثل مجري هاي تي وي هم حرف ميزنه)،به پسرم ميگم پدر سوخته ميگه اصلا خوب تربيت نشدي من بايد تورو هم تربيت كنم ،دعوام ميكنه🤦🏻‍♀️

من كرد هستم ايشونم فارس بعد از اول بارداريم بهم گفت اصلا نميخوام جلوي بچه كردي حرف بزني تا ٤ سالگيش بچه بايد يه زبونه باشه بعد پسرم امروز گفت دايه (يعني مامان كرديه)عصبي شد ميگه قوانينو رعايت نميكني 😒خو من چيكار كنم با مامان خودمم نميتونم حرف بزنم؟با مامانمم بايد فارسي حرف بزنم؟

هر رووووز گير ميده ادبيات حرف زدنت درست باشه 

پسرم اون روز بچه خواهرشوهرمو زد  بعد شوهرم مثل يه آدم بزرگ باش حرف ميزد ميگفت اصلا انتظار همچين رفتار زشتي رو نداشتم ديگه تكرار نكني🤦🏻‍♀️ميگم بابا خيليييي كوچولوئه ميگه نه بايداز الان ياد بگيره مودب باشه

اهنگ ميزارم با پسرم برقصيم ميگه اين قرتي بازيا خوشم نمياد

من عادت دارم خونه شلوارك و تاپ بپوشم بعد امروز ميگه اگه شاهان يه خورده بزرگتر شد بايد پوشيده تر بپوشي ..ببخشيد طولاني شد اينروزا واقعا عاصي شدم از دست اين رفتاراش😥با هيچكسم نميتونم درد دل كنم 

در اخر ربطي نداره ولي ميگم هزار و پونصد تا كار ريخته سرم ولي حوصله هيچي ندارم

پ .ن :رفتاراي همسرم بيش از حد مقرراتيه يا من استانه صبرم پايينه؟؟؟مغزم در شرف تركيدن ميباشد🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ب کنار چرا اجازه نمیده ب بچه کوردی یاد بدی؟ این چه منطق مزخرفیه یه زبانه چیه دیگه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

شوهر منم خیلی از این کارا میکرد. 

چندبار بهم گفت من دارم بهت خونه داری یاد میدم. منم در جوابش گفتم تو نمی‌خواد خاله زنک باشی من خودم بلدم چکار کنم. دیگه بعد از اون تو کار من دخالت نکرد.

والا شما خیلی صبوری. اگه من بودم تا حالا یه کاری دست خودم داده بودم

شوهر منم خیلی از این کارا میکرد.  چندبار بهم گفت من دارم بهت خونه داری یاد میدم. منم در جوابش ...

خوب چيكار كنم عزيزم خیلیم همو دوست داریم ولی رفتاراش ..

نه پزشکه

سخت گیر هست یکم ،جوری باهات رفتار میکنه انگار بچه اش هستی 

درمورد تذکر به پسرت انجام این رفتار توی جمع خیلی به بچه آسیب می زنه

ولی این که میگه حرف بد وزشت نزنی خیلی خوبه 

درمورد زبان کردی هم یکم حق داره