شوهرم به همه چي گير ميده ٨ سال از من بزرگتره مث بچه ها بام برخورد ميكنه بلند ميخندم اخم ميكنه ميگه يواشتر ،يه مانتو كوتاه ميپوشم ميگه در شان يه خانم برازنده نيست (مثل مجري هاي تي وي هم حرف ميزنه)،به پسرم ميگم پدر سوخته ميگه اصلا خوب تربيت نشدي من بايد تورو هم تربيت كنم ،دعوام ميكنه🤦🏻♀️
من كرد هستم ايشونم فارس بعد از اول بارداريم بهم گفت اصلا نميخوام جلوي بچه كردي حرف بزني تا ٤ سالگيش بچه بايد يه زبونه باشه بعد پسرم امروز گفت دايه (يعني مامان كرديه)عصبي شد ميگه قوانينو رعايت نميكني 😒خو من چيكار كنم با مامان خودمم نميتونم حرف بزنم؟با مامانمم بايد فارسي حرف بزنم؟
هر رووووز گير ميده ادبيات حرف زدنت درست باشه 
پسرم اون روز بچه خواهرشوهرمو زد  بعد شوهرم مثل يه آدم بزرگ باش حرف ميزد ميگفت اصلا انتظار همچين رفتار زشتي رو نداشتم ديگه تكرار نكني🤦🏻♀️ميگم بابا خيليييي كوچولوئه ميگه نه بايداز الان ياد بگيره مودب باشه
اهنگ ميزارم با پسرم برقصيم ميگه اين قرتي بازيا خوشم نمياد
من عادت دارم خونه شلوارك و تاپ بپوشم بعد امروز ميگه اگه شاهان يه خورده بزرگتر شد بايد پوشيده تر بپوشي ..ببخشيد طولاني شد اينروزا واقعا عاصي شدم از دست اين رفتاراش😥با هيچكسم نميتونم درد دل كنم 
در اخر ربطي نداره ولي ميگم هزار و پونصد تا كار ريخته سرم ولي حوصله هيچي ندارم
پ .ن :رفتاراي همسرم بيش از حد مقرراتيه يا من استانه صبرم پايينه؟؟؟مغزم در شرف تركيدن ميباشد🤦🏻♀️