سلام دوستان، به نظر شما اگر کسی یه کنسرو لوبیا چیتی که هنوز خیلی مونده تا تاریخ مصرفش تموم بشه رو، یه بار به همون روش مرسوم 20 دقیقه ای در آب بجوشونه ولی بازش نکنه و بعد از یک ماه دوباره بجوشوندش و این بار بازش کنه و استفادش کنه، خطری داره؟ ممنون.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یه کنسرو که یه بار جوشیده بعد به مدت یک ماه مونده مصرف نشه بهتره...قیمت یه کنسرو مگه چقدره...بهتر از هزینه بیمارستان و عذاب مسمویت کشیدنه...بنداز دور