2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدید؟

47 بازدید | 13 پست

خواب دیدم که من باکره هستم ولی با مردان نامحرم از مقعد سک*س دارم و میگم بهشون که به پردم اسیبی نرسونن

تجاوز هم نبود با رضایت خودم بود😐

تا حالا ۲ ۳ بار دیدم 

تعبیرش چیه؟

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم بد نگاه میکنی؟ب این مسائل فکرمیکنی؟

نه واقعا😐

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

سلام تا اونجایی که من مطالعه دارم میدونم که به این خواب ها خواب های شیطانی میگن .عموما وقتایی این خواب هارو میبینیم که قسلی به گردن داشته باشیم

یا تینکه مدتی رابطه نداشته باشیم

یا بلعکس همون شب رابطه داشته باشیم

در اصل خواب کذب است و تعبیری ندارد

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
سلام تا اونجایی که من مطالعه دارم میدونم که به این خواب ها خواب های شیطانی میگن .عموما وقتایی این خو ...

باید چیکار ‌کنم که دیگه از این خوابا نبینم؟

سلام تا اونجایی که من مطالعه دارم میدونم که به این خواب ها خواب های شیطانی میگن .عموما وقتایی این خو ...

میتونید خوابمو تعبیر کنید.من ی خپاب دیدم چن ماه پیش رفتم بازازی ک فقد ماهی داشت .ی ماهی خریدم ی زن یع کتابی دقیق مث ماهی باز مرد گقت قسم ب این نعمت ک بارداری تو.چن ماه پیش من باردارنیستم اقدامم

باید چیکار ‌کنم که دیگه از این خوابا نبینم؟

اگه خیلی اذیت میشی همیشه قسلتو سر وقت بکن

با وضو بخواب

قبل خواب 4 قل و آیت الکرسی بخون

البته همه خواب های این چنینی کذب و شیطانی نیستند مثلا اگر در خواب با شخص مرده رابطه داشته باشیم به معنی رسیدن به آرزو وموفقیته

ولی خوابی که شما دیدین تعبیری نداره

اگه موقع بیداری اذیت شدین میتونین برا آب تعریف کنین و صدقه بدین این کار بهتون آرامش میده🌸

اگه خیلی اذیت میشی همیشه قسلتو سر وقت بکن با وضو بخواب قبل خواب 4 قل و آیت الکرسی بخون

چشم خیلی ممنونم عزیزم 

میتونید خوابمو تعبیر کنید.من ی خپاب دیدم چن ماه پیش رفتم بازازی ک فقد ماهی داشت .ی ماهی خریدم ی زن ی ...

ماهی در خواب برکت و نعمت تعبیر شده خریدن ماهی تعبیر خوبی داره .شما احتما چون در حال اقدام هستی بخش دوم خوابتون رو دیدین هر حالت ماهی یه تعبیر خاصی داره میتونین چه شکلی بودن ماهی رو توضیح بدین یا آبی که توش بودن رو؟

[QUOTE=192323625]میتونید خوابمو تعبیر کنید.من ی خپاب دیدم چن ماه پیش رفتم بازازی ک فقد ماهی داشت .ی ماهی خریدم ی زن ی ...[/QUOTواینکه امیدوارم هرچه زود تر بارداری سالمی داشته باشین🌸

ماهی در خواب برکت و نعمت تعبیر شده خریدن ماهی تعبیر خوبی داره .شما احتما چون در حال اقدام هستی بخش د ...

ی ماهی تقریبا مث این بازاریا رنگش روشنه وبزرگه شبیه ماهی غزل الا.خواب دیدم هم بابام برام انگشتر طلا خرید