الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام تا اونجایی که من مطالعه دارم میدونم که به این خواب ها خواب های شیطانی میگن .عموما وقتایی این خو ...
میتونید خوابمو تعبیر کنید.من ی خپاب دیدم چن ماه پیش رفتم بازازی ک فقد ماهی داشت .ی ماهی خریدم ی زن یع کتابی دقیق مث ماهی باز مرد گقت قسم ب این نعمت ک بارداری تو.چن ماه پیش من باردارنیستم اقدامم
میتونید خوابمو تعبیر کنید.من ی خپاب دیدم چن ماه پیش رفتم بازازی ک فقد ماهی داشت .ی ماهی خریدم ی زن ی ...
ماهی در خواب برکت و نعمت تعبیر شده خریدن ماهی تعبیر خوبی داره .شما احتما چون در حال اقدام هستی بخش دوم خوابتون رو دیدین هر حالت ماهی یه تعبیر خاصی داره میتونین چه شکلی بودن ماهی رو توضیح بدین یا آبی که توش بودن رو؟
دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
[QUOTE=192323625]میتونید خوابمو تعبیر کنید.من ی خپاب دیدم چن ماه پیش رفتم بازازی ک فقد ماهی داشت .ی ماهی خریدم ی زن ی ...[/QUOTواینکه امیدوارم هرچه زود تر بارداری سالمی داشته باشین🌸
دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز