2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من جواب عمم رو چی بدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 33 پست
پس نمیگیرن قطعا ولی  به یکی دیگ هم نمیدن 😕چون به هر حال اونی ک براتون کادو رو خریده با کلی ذوق ...

به نظر من وقتی کادو میدی دیگه کاریت نباشه طرف با کادو چیکار میکنه برا من که اهمیتی نداره 

پس نمیگیرن قطعا ولی  به یکی دیگ هم نمیدن 😕چون به هر حال اونی ک براتون کادو رو خریده با کلی ذوق ...

من ۴،۵تا وسیله برقی دارم که کادو هستن و نو بی مصرف خی من چون میدونستم لازمم نمیشه برا جهیزیه ام نخریدمشون اما برام کادو اوردن یعنی من باید یه عمر الکی نگهشون دارم چون برا پاتختی بهم دادن🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من وقتی کادو میدی دیگه کاریت نباشه طرف با کادو چیکار میکنه برا من که اهمیتی نداره 

این ک اره .ولی وقتی آدم به یکی کادو میده به هر حال ازش استفاده میکنه انگار به انتخاب آدم ارزش دادن .من شخصا هر کی بهم هر چی بده خیلی با دقت ازش مراقبت میکنم تا بفهمه ک همیشه به عنوان یادگاری ازش برام ارزش داره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من ۴،۵تا وسیله برقی دارم که کادو هستن و نو بی مصرف خی من چون میدونستم لازمم نمیشه برا جهیزیه ام نخری ...

خب یعنی قراره همه ی اینا رو پخش کنی بین بقیه ؟اگ چند سال دیگ لازمت شد باید خودت کلی پول بدی بخریشون

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا