2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 43 پست

چرا اینقدر دخترا دلشونو گرو آدمهایی میگذارم که آینده نامشخصی با طرف دارن 🙄دلشون که گیر کرد طرف می‌ره پی کار خودش و بیچاره دختره میمونه یه دنیا احساس سرخوردگی 🤕 عزیزم حتما یه مشاور برو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محترمانه به پدر مادر یا کسی ک راحتی بگو من هنوز به اون امادگی نرسیدم که بتونم کسیو به قلبم راه بدم ...

مشکلم اینه بحرفم  گوش نمیدن خیلی خسته میگن تمومش کن تا ما راحت بشیم

دیگه حالم با هیچ چیز خوب نمیشه خانوادم خسته شدن 

خودت نمیخوای

اگه بخوای خوب میشی

مگه تو تنها هستی تو دنیا که این اتفاق براشون افتاده؟

پس الکی زندگیتو خراب نکن

با باشگاه و کوه نوردی و رقص و شنا وقتتو پر کن و فراموش کن

عشق اول و آخرت خدا باشه

عشق زمینی که آدمو محل نده به درد نمیخوره

عاشق اصل کاری باش...اینا که بنده هاشن

حالت خوب میشه اگه واقعا خودت بخوای

خودت نمیخوای اگه بخوای خوب میشی مگه تو تنها هستی تو دنیا که این اتفاق براشون افتاده؟ پس الکی زندگ ...

خدا منو نمی‌بینه  هیچ وقت ندیدتم وگرنه عشقم نمی‌برد زندگیمو نابود نمیکرد حرفش نزن که نا امیدم ازش 

نگین اینجوری تو خدا مرگ که دست خود آدم نیست 

عزیز دلم این که دقیقا دست خود آدم هست من خودم ۲۰ سالگی با یه نفر علاقه زیادی داشتم اگه پا میدادم میدونستم اونم با من دوست میشه اما جلوی این دوست داشتن خودمرو گرفتم چون می دونستم بهش نمیرسم⁦☺️⁩

عزیز دلم این که دقیقا دست خود آدم هست من خودم ۲۰ سالگی با یه نفر علاقه زیادی داشتم اگه پا میدادم مید ...

میفهم ولی عشق من فوت کرد نامرد نبود ولم کن باهم بود تا لحظه آخر مرگش با من حرف میزد این میسوزونتم