2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

77 بازدید | 9 پست

توروخدا جواب بدید ،ذهنم خیلی مشغوله.پدرم نزدیک ۶ ماه هست که فوت شده.خواهرم تو خواب دیده که با مادر ‌و خواهر دیگم رفتیم کربلا و اونا رفتن حرم حضرت ابوالفضل و ما چون میدونستیم پدرم داخل حرم امام حسین هست رفتیم که راهی پیدا کنیم اما از هرجا رفتیم به یه در خیلی باریک رسیدیم که پشتش فقط یه دیوار به شکل پله بوده و پایین پله ها یه دختر جوون شکل حیوون بوده ،اون دختره منتظر بوده من و خواهرم بریم داخل ولی خواهرم چون چهره واقعی اونو دیده نه خودش رفته نه گذاشته من برم منم برای رسیدن به پدرم خیلی بی تابی میکردم .اون دختره هم وقتی من گفتم که راهی نیست بیا از همین جا بریم با یه لبخند زشت و وحشتناک به من نگاه میکردم.تنها راه ورود به خرم امام حسین هم همون در باریک بوده.حالا ذهنم مشغوله چرا باید همچین خوابی ببینه.توروخدا اگه کسی رو سراغ دارید که تعبیر خواب بلده برام بپرسید.زندگیم بهم ریخته سر این خواب😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو.

روح پدرتون در آرامش کاااامل به سر میبرن و همنشین با اولیا الهی هستن.

منتها شما و خواهرتون خیلی از فوت ایشون بی تاب و دل مرده هستین و دارین روح‌ خودتون رو اذیت میکنین. راهی که انتخاب کردین راه درستی نیست و بهتره دست از این بی قراری بردارین چون جایگاه پدر بزرگوارتون آرزوی خیلی هاست. همچنین ادامه دادن بی قراری هاتون باعث میشه روح‌ پدرتون هم بی قرار بشه.

التماس دعا🌹