2777
2789

داریم خونه مغازه میسازیم ب حدی بی پولیم ک الان تو کل زندگیمون فقط بیست هزار تومن داریم دوتا هم بچه دارم حقوق همسرمو ندادن بنا زنگ زده بقیشو پولشو ک فقط یه تومنه میخاد انقد زنگ زد ک شوهرم از خجالت اب شد بهم گف ب پدرم برای اولین بار رو بندازم یک میلیون بگیرم دیشب زنگ زدم همین ک گفتم یه تومن بده دوسه روز دیگ پس میدیم تن صداش عوض شد یه جوری گف باشه میدم اگ نمیگفتم بهتر بود الان از دیشب چند بار بنا بازم زنگ زده ولی بابام هنو پول نزده ب کارت شماره کارتم حتی نگرفته ازمون خیلی ناراحتم پیش همسرم سکه یه پول شدم با اینکه خانواده همسرم تو این شرایط کلی کمک حالمون بودن

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

ب مادر ت میگفتی بهش بگ

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نداره دست وبالش خالیه

اخه یه تومن مگه چیه؟؟ مغازه داره و حقوق بازنشستگی  بچه مجرد هم ک نداره فقط خودشو مامانمن

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

عزیزم نباید ناراحت بشی، توقع نکن، میدونم سخته ولی نکن تا ناراحت نشی، من همیشه به شوهرم میگم رو خانواده من حساب نکن، من باشم اساس خونه میفروشم، میدم ولی از کسی توقع نمی کنم، حتما پدرت هم دلایل خودش رو داره

یادمه11سال آی وی اف کردم پول یه خونه خرج کردم نی نی دار بشم

یه روز شوهرم گفت ما 11ساله داریم آی وی اف میکنیم دیگه پولی نداریم به بابات بگو3بده  کمک کنه حداقل بهمون

زنگ زدم به پدرم گفتم یکبار برای همیشه کمک کن ای وی اف کنم ندارم

گفت از همکارات بگیر....

خنجری در قلبم فرو رفته تا آخره عمرم التیام پیدا نمیکنه

یادمه11سال آی وی اف کردم پول یه خونه خرج کردم نی نی دار بشم یه روز شوهرم گفت ما 11ساله داریم آی وی ...

دقیقا منم دلم شکسته روزای سخت تموم میشه ولی این کارا و حرفا فراموش نمیشه تو روزای سخت

شاید واقعا باباتم نداشته باشه یا فک کنه نتونید پولشو پس بدید بالاخره پدر که دوس نداره بچش تو سختی با ...

اخه یه تومن چیه تروخدا؟؟