2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچه ها

157 بازدید | 17 پست

چرا من هر بار موقع ورود به نی نی سایت 

باید یوزر پسورد وارد کنم 

قبلا اینجوری نبود 

مشکل چیه 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

سیو کن

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

بچه ها اگه جواب نمیدونید لطف کنید برام نی نی یار تگ کنید ممنون 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیو کن

آخه من قبلا هم به همین روش وارد میشدم

میشه توضیح بدید سیوش به چه صورته

تیکشو بزن موقع ورودت

منظورتون مرا به خاطر بسپار هست؟

میزنم هردفعه

آخه من قبلا هم به همین روش وارد میشدم میشه توضیح بدید سیوش به چه صورته

وقتی رمزو میزنی یه بیام میاد میخوای سیو بشه شما باید اجازه بدی

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
بچه ها اگه جواب نمیدونید لطف کنید برام نی نی یار تگ کنید ممنون 

سلام دوست عزيز خوبين؟ من كامنت شما رو توى يه تاپيك ديذم براى دندونپزشكى پيش دكتر مقصودپور توى پيروزى رفتين ميخاستم بپرسم پيشش چه كارى كردين؟ عصب كشي يا ترميم ساده؟ جديدا هم رفتين؟ راضي بودين؟

سلام دوست عزيز خوبين؟ من كامنت شما رو توى يه تاپيك ديذم براى دندونپزشكى پيش دكتر مقصودپور توى پيروزى ...

سلام عزیزم 

من آخرین بار حدودا دو ماه پیش مراجعه کردم به دکتر 

متاسفانه چندین دکتر نابلده به ظاهر متخصص باعث آسیب دیدن دندونام شده بودن

عصب کشی های ناقص داشتم تو چنتا از دندونام و ایشون تشخیص دادن

ایشون درمان ریشه انجام نمیدن و یک دکتر دیگه بهم معرفی کردن که اون دکتر هم خوب بودند

خودشون ترمیم و کارهای آماده سازی قبل از روکش مثل پین گذاری و غیره رو  به نحو احسنت انجام دادن 

من تا عمر دارم دعاشون میکنم 

امیدوارم چنین پزشکانی سالها عمر با عزت داشته باشن

خيلي خيلي ممنونم از پاسخگوييت عزيزم😘😘🌹انشالله سالم باشي هميشه

خواهش میکنم عزیزم همچنین شما 😍😍

خواهش میکنم عزیزم همچنین شما 😍😍

ببخشيد مجدد مزاحمت ميشم عزيزم يعنى پر كردن و عصب كشي رو خودش انجام ميده فقط روكش نميذاره؟ و اينكه اون يكى دكتر كه براى روكش معرفى كردن كى بود؟

ببخشيد مجدد مزاحمت ميشم عزيزم يعنى پر كردن و عصب كشي رو خودش انجام ميده فقط روكش نميذاره؟ و اينكه او ...

عزیزم اون موقعی که من رفتم مطبشون گفتن دستگاه عصب کشیشون خرابه 

من رو فرستادن پیش یه دکتر دیگه چهار تا کوچه بالاتر , متخصص درمان ریشه

روکش هم طبقه پایین مطب خودشون انجام میدن