2777
2789

بهم گفتن یایسگی زودرس دارم کلی ازمایش دادم گفتن چاره فقط اهدایی هست. منم قصد اهدایی ندارم. لطفا دکتری معرفی کنین که بتونه حداقل با قرص و دارو و آمپول ازمایشی درمانمو شروع کنه و زود به مراکز نازایی واسه اهدایی نفرسته. 

تا حالا این دکترها رفتم و گفتن فقط و فقط اهدایی 

فرزدی. قمری. فرهادی. مرتضوی. کاری. نظریان. موسی زاده. سامانی. موسی پور. سید حسینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو بیخیال درمانت نشو ولی از یه طرفی هم بسپر به خود خدا بگو سپردم بهت به من فرزندی هدیه کن نگو این دکتر نشد اون یکی دکتر درمان کن ولی دلتم قرص باشه که قراره خدا بهت بچه بده البته این سپردن باید از ته دلت باشه

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
میترسم اینم قبول نکنه بگه برو اهدایی بگیر

امتحانش ضرر نداره عزیزم , من خودم خیلی دکتر عوض کردم اخه سابقه سقط داشتم و پلی کیستیک و شوهرمم مشکل داشت و اوف قاتی کلا , اخرش نمیدونم چطور شد یهویی رفتم پیش ایشون خدا خیرشبده همه ی مریضلش ازش راضین یه روز بری خودت مطبش میفهمی , قشنگ وقت میذاره برا ادم اصلا عجله نداره قشنگ حرف میرنه مشکلتو میفهمه و راه کار خوب میده 

ببین تو بیخیال درمانت نشو ولی از یه طرفی هم بسپر به خود خدا بگو سپردم بهت به من فرزندی هدیه کن نگو ا ...

عزیزم حرفات به دلم نشست سردم بخدا. ولی مشکلم اینجاست همه دکترا منو از سرشون وا میکنن 

امتحانش ضرر نداره عزیزم , من خودم خیلی دکتر عوض کردم اخه سابقه سقط داشتم و پلی کیستیک و شوهرمم مشکل ...

باشه اینم میرم. نذر میکنم قبولم کنه و تحت نظرش باشم مثل بقیه همکاراش ردم نکنه

عزیزم حرفات به دلم نشست سردم بخدا. ولی مشکلم اینجاست همه دکترا منو از سرشون وا میکنن 

دکتر اصلی اون بالاست ببین کی گفتم من هروقت از دوا و دکتر خسته شدم پناه بردم بهش به یه ماه نرسیده مشکلم حل شده چون به خودش سپردم دیگه استرسو نگرانیارو گذاشتم کنار البته داروهارو مصرف کن ولی ته دلت شاد باش که حل میشه بگو چون به خدا سپردم و اونم بدیه هیچ بنده ای رو نمیخواد

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍