2777
2789
عنوان

دکتر پوست در کرج

1791 بازدید | 10 پست

سلام دوستان،

تو کرج ی دکتر پوست و مو عااااالیییی میشناسید که همین چند روز اینده وقت بده نمیخام ی ماه چن ماه معطل نوبت باشم چون دارم از کرج کوچ میکنم هفته بعد قبلش ی دکتر خوب میخاستم برم...

لاله کدیور گفتن خوبه ولی نوبت نمیده!

لطفا اگه میشناسید معرفی کنید🥺🙏🏻🙏🏻

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

نغمه امیر ناصری. پایین میدون اسبیه مطبش

عالیه. بهتر و معروف‌تر از این دکتری رو نشنیدم تو کرج

فقط تو که میخوای از کرج بری دیگه چرا میخوای با عجله یه وقت بگیری!؟ ماهی ۱بار مثلا باید بری ویزیت داروی جدید بگیری سختت میشه ک🤔

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نغمه امیر ناصری. پایین میدون اسبیه مطبش عالیه. بهتر و معروف‌تر از این دکتری رو نشنیدم تو کرج ...

چون دارم میرم ی شهرستان کوچیک خب اینجا دکتراشون به نسبت حرفه ای و خوبتر هستن دگ گفتم اول اینجا برم دکتر ببینه مشکل پوستم چیه دقیقا...

کلینیک پوست آسمان آبی تو خیابون بهار تماس بگیرید زود وقت میدن دکترای خوب همشون اونجا هستن

الان زنگ زدم واسه یکشنبه وقت داد دکتر جنیدی

مرسی ازت❤🙏🏻

کلینیک پوست آسمان آبی تو خیابون بهار تماس بگیرید زود وقت میدن دکترای خوب همشون اونجا هستن

عزیزم شما خودت اینجا رفتی؟

ویزیتش چنده حدودا میدونی؟

یهو نرم بگه۲۰۰تومن شوکه شم😁😂

عزیزم شما خودت اینجا رفتی؟ ویزیتش چنده حدودا میدونی؟ یهو نرم بگه۲۰۰تومن شوکه شم😁😂

من دخترم خشکی شدید پوست داشت بردمش اونجا

انصافا خیلی راضی بودم

یه کرم دستساز داد ،سریع خوب شد دخترم

نه ۲۰۰ نیست

من پارسال تابستون رفتم ۶۰ وخورده ای بود ویزیتش

بعد چندروز پیام میدن که از این کلینیک راضی بودید یانه

نغمه امیر ناصری. پایین میدون اسبیه مطبش عالیه. بهتر و معروف‌تر از این دکتری رو نشنیدم تو کرج ...

نه دکتر خوبی نیست هزینه های زیبایی بالایی میگیره ولی هیچ تغییری نمیکنی من پارسال ۲۰ میلیون پیشش هزینه کردم به اندازه یه بوتاکس ۷۰۰ تومانی تغییر نکردم