2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

53 بازدید | 4 پست

من امروز ۵ روز از موعد پریودم گذشته پریود نشدم دیروز ازمایش بتا دادم منفی بود بنظرتون احتمال داره چندروز دیگه مثبت بشه یانه اصلا سابقه عقب انداختن ندارم پریودم منظمه

نميدونم امكان مثبت شدن داره يا نه ولي اگه پريوديت منظم بوده الان عقب انداختي نشونه اينه كه بدنت داره برا بارداري امادگيشو نشون ميده پس خسابي خوشحال باش اگه الان نباشي شك نكن به همين زوديا قراره مثبت بشه عزيزم🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نميدونم امكان مثبت شدن داره يا نه ولي اگه پريوديت منظم بوده الان عقب انداختي نشونه اينه كه بدنت داره ...

سونو ازمایش قبل بارداری همه رو انجام دادم همه خوب و عالی بود اما این ماه نمیدونم چرا عقب انداختم چند روز علایم پری دارم اما نمیشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو ازمایش قبل بارداری همه رو انجام دادم همه خوب و عالی بود اما این ماه نمیدونم چرا عقب انداختم چند ...

خب پس نگران چي هستي گفتم كه اگه الان مثبت نيست تا چندماه اينده حتما مثبت ميشه شك نكن فقط توكل به خدا🌹

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻