2777
2789

من ادم بد جنسی نیستم ۵ ساله دارم از دست شوهرمو خانوادش میکشم .چکار کنم شوهرم روی واقعیشونو ببینه.کسایی که تجربه دارید بگید

فک نکنم بشه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهای خانوادشوب هیچ انوان ب همسرت نگوبزارخودش ببینه توپیش خانواده همسرت خوب رفتارکن.ب همسربیشترمحبت کن تادلش بیشترطرفت باشه یچزای کمه ک بیشترتمایل داره بره اونجا.جوری باش وقت نکنه بره اونجا

کاش میشد.بعضی ازفامیلارو.بردمحضرو.طلاق داد.االخصوص فامیل فضولو😜

مرد وابسته اصلا خوب نمیشه تنها راهش رفتن به یه شهر دور هست.

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اتفاقا مشکلت اینه که بدجنس نیستی باید بد جنس باشی مثل خودشون تا باهرحرکتی یا حرفی یا مسئله ای که پیش اومد چه خواسته چه ناخواسته با مظلوم نمایی و سیاست فوق العاده کثیف حرف بزنی ادم گاهی مجبور برای دور کردن کثیفی ها از زندگیش خودشم کثیف بشه جز این باور کن همش به دعوا ختم میشه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
کارهای خانوادشوب هیچ انوان ب همسرت نگوبزارخودش ببینه توپیش خانواده همسرت خوب رفتارکن.ب همسربیشترمحبت ...

اتفاقا وقتی عیباشونو نمیگم شوهرم فکر میکنه خانوادش خیلی خوب و محجوب هستن بیشتر قربون صدقشون میره .خانواده شوهرمم مدام متلک میگن در بهترین حالت.

من ایقد فرق هایی که میزاشتنو براش میگفتم..هیچ فایده نداشت...خودشو و منو توجیه الکی میکرد...البته به خدا من قصدم بریدنش از خانوادش نبود‌.‌.من کم سن بودم و بی تجربه..ناراحت میشدم از این رفتارها....

تااینکه زد و یه جاهای خیلی مهمی که شوهرم شدیدا به کمکشون احتیاج داشت تنهامون گذاشتن...الان جوری شده که به زور میگم بریم یه سری خونه بابات بزنیم...نمیره..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اتفاقا مشکلت اینه که بدجنس نیستی باید بد جنس باشی مثل خودشون تا باهرحرکتی یا حرفی یا مسئله ای که پیش ...

واقعا واقعا حرفتو با جون دل قبول دارم .این دوره دیگه دوره ساده بازی نیست باید مثل خودشون باشی .اما من هر کاری میکنم باز اونا برنده میشن