2777
2789
عنوان

رفتن به خونه پدر بدون شوهر

249 بازدید | 7 پست

خانما من تهران زندگی میکنم خانواده ام شمال الان مامان اینا اومدن شوهر با مامانم اینا میگن بذم چند روز شمال با بچه ام ابو هوامون عوض بشه هم من استراحت کنم..ولی من دوس ندارم بدون شوهرم جایی برم مخصوصا ک خواهرمم بخاطر امتحان بچه هاش نمیاد باز خونه پدرم تنهام اونجا..شوهرمم هفته بعد دوشنبه میاد شمال بنظرتون فردا با مامانم اینا برم یا هفته با شوهرمم؟

نمیدونم چجوری بگم نمیام به مامانم اینا ناراحت نشن از وقتی ک بچه ام بدنیا اومده همش توقع دارن من شوهرمو ول کنم ی هفته ی هفته پاشم برم اونحا...ولی من دلم پیش شوهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چجوری بگم نمیام به مامانم اینا ناراحت نشن از وقتی ک بچه ام بدنیا اومده همش توقع دارن من شوهر ...

خیلی راحت بگو من خونه خودم راحتترم و بچم راحتتر میخوابه و غذا میخوره و سر براه تره