2777
2789
عنوان

بالاخره فولیکول خوب دارم 😢😢😢

120 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبین من بالاخره بعد 7 ماه مصرف دارو این ماه دکتر گفت دوتا فولیکول 17و18 یه تخمدان داری و اون یکی تخمدان هم 12و 13 هس و دوتا آمپول اچ ام جی دیگه داد برای رشد و آمپول آزاد سازی هم داد من تو ای 7 ماه یا اصن تخمک نداشتم یا پایین بود این ماه اوله انقدر فولیکول خوب دارم میشه یعنی همی ماه باردار شم؟ خسته شدم از انتظار توروخدا دعام کنید عصری تا دکتر گفت این ماه خوبه زدم زیر گریه از ذوق 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام😢...من کیست و تنبلی دارم درمان شده تقریبا ولی خبری نیس الانم ۱هفته اس تاخیر کردم نمیدونم هس یانه

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
انشالا خدا دامنتو سبز کنه گلم 

ان شاء الله تورو خدا دعام کن

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
باور کن به سایز نی خدا بخاد میگیره  منم عین خودت بودم

خداکنه امیدوارم خیلی دلم میخواد خیلی 

انشاالله باردار میشی عزیزم❤️ سال دیگه هم کوچولوت تو بغلته😍

ان شاء الله ان شاء الله مرسی فداتشم 

منم میخام😢...من کیست و تنبلی دارم درمان شده تقریبا ولی خبری نیس الانم ۱هفته اس تاخیر کردم نمیدونم ه ...

ان شاء الله خدا قسمتت کنه دعا کن من این ماه مادر شم ان شاء الله که همی ماه بارداری بی بی چک بزن 

ان شاء الله خدا قسمتت کنه دعا کن من این ماه مادر شم ان شاء الله که همی ماه بارداری بی بی چک بزن  ...

اخه نامرتبه ماه پیش ۲۰روز زدم باورت نمیشه تواین ۳سال هرماه دوسه تا میزنم انقد منفی دیدم ناامید شدم..دعامیکنم منفی نبینی خیلی بده انشالله دامنت سبز بشه..توام برامن دعاکن.‌.باورت میشه هرعروسی ک میرم میگم خدایا کاری ک بامن کردی بااینا نکنی😢

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
اخه نامرتبه ماه پیش ۲۰روز زدم باورت نمیشه تواین ۳سال هرماه دوسه تا میزنم انقد منفی دیدم ناامید شدم.. ...

بخدا منم تو ای 7 ماه هرماه منفی دیدم اشک ریختم میدونم بخدا سخته ولی توکل کن بهش من از ماه پیش چله حدیث کسا برمیدارم واقعا دلم آروم شده که میشه حتما توهم بخون دلت آروم شه ان شاء الله همین روزا بفهمی بارداری