2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی جوش چرکی رو خالی نکنی همچین اتفاقی میوفته که مثل گوشت اضافه میشه

همه ميگن كه به جوش چركي دست نزنين منم گوش كردم الان موندم پيش دو تا متخصص رفتم يكي شون گفت تزريق كنيم يكي هم گفت ليزر و ميكرونيدلينگ نميدونم چيكار كنم واقعا درمونده شدم 🤦🏻‍♀️شما راه حلي دارين ؟

نه من فرورفتگی داده افسرگی گرفتم دکتر گفت کامل از بین نمیرن هشت میلیون هم هزینشه

باز بهتره 🤦🏻‍♀️حداقل مورد شما شايع هست من احساس ميكنم دكتر ها هم نميتونن اصلا درمان شو بفهمنن😐

همه ميگن كه به جوش چركي دست نزنين منم گوش كردم الان موندم پيش دو تا متخصص رفتم يكي شون گفت تزريق كني ...

عزیزم زمانی که جوش چرکی زدی یه ژل ضد جوش داشته باش خونه هر زمان جوش زدی بمال روش تا خشک بشه ،و بعد چرکش که خشک شد خالیش کن و تمام

سلام  سناخانم  خوبی  وای  امروز تا ظهر هی میومدم  تاپیک انه شرلی  سر میزدم  ببینم ولنتینا  نیومده  دیدم هنوز نیومده  بعد دیگه وقت نکردم  بیام  حالا  اومدم  دیدم  تاپیکت  ترکیده  چیشد کجا رفتید  من جا موندم 🥺🥺😔😔😭

سلام عزيزم خودش بهتون پيام ميده ظاهرًا خيلي اذيتش ميكنن

من تا دیر وقت بودم تو تایپیک ولی خوابم برد صبح که بیدار شدم دیدم ترکیده، خودش ترکونده یا کسی گزارش زده عزیزم