سلام شبتون بخیر خانم گلا ی دکتر خوب برای چکاپ قبل از بارداری لطفا بهم معرفی کنید ممنون میشم چهار ماه اقدام نشده ی دکتر میخوام ک معطلم نکن واقعا دلسوز باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
دکترمیتراشرافت بروعزیزم باتجربس خودشم سونو داره تومطب جزءدکترای مرکز ناباروری ام هست
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
دکتر هفت برادران بیمارستان مطهری فولادشهر هم پذیرش میکرد الان اطلاعی ندارم باید بپرسی
شما رفتین پیشش من چون از شهرکرد میخوام برم خیلی مهم برام ک دکترش تشخیصش خوب باش مرسی گلی
اره عزیزم من قبل بارداری پیشش رفتم زیر نظرش تودوماه باوجود تنبلی تخمدان باردارشدم تاماه چهارمم پیشش رفتم ولی بعدش چون بابیمارستان بیمه من قرارداد نداشت عوض کردم اماکارای مهمم زیرنظرش بود...خیالت راحت باشه ازهمه جامیان پیشش..روزای زوج بعدازظهر ساعت۴اونجاباشی زودی نوبتت میده.چهارراه هشت بهشت نبش هشت بهشت غربی ساختمان سروش طبقه همکف
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
نه گلم اینجوری ام بری نوبت میده...امابازم توقبلش زنگ بزن بگو راهت دوره ونوبت اول بهت بده مثلا چهارشنبه میخای بری دوشنبه۴ونیم به بعد بزنگ...امامن بدون تلفنم رفتم نوبت داده