2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برا شوهرم

2860 بازدید | 61 پست

سلام دو روز پیش با همسرم سر یه مسئله قهر کردم دیروز رفتم دلجویی کنم پسم زد 

امروز اومد خونه مهربون تر شده بود 5دقیقه پیش بهش زنگ زدم بعد از اتمام تماس دیدم بغض کرده خیلی آشفته شده بهش گفتم بهرام چی شده چرا یهو بهم ریختی یهو گریه کرد گفت فرهاد فوت کرده

فرهاد بهترین دوست صمیمی شوهرم هست که 30 ساله باهم دوستن مثل برادرش خدایی خیلی مرد خوبی بود تو این 6 سال که منو شوهرم ازدواج کردیم من چیزی جز خوبی ازش ندیدم بهم میگفت زن داداش 

الان شوهرم فهمیده چار پنج دقیقس داره گریه میکنه میگه خدایا خسته شدم امسال 7 تا مرگ دیدم بابام عموم پسر عمم و 3تا از دوستام و الانم بهترین دوستم فرهاد دیگه خسته شدم تو رو به خودت منم ببر 

رفته تو اتاق نشسته داره گریه میکنه صدای گریش از اتاق میاد خودمم نشستم دارم با گریه می نویسم 

الهی بمیرم شوهرم خیلی امسال بهش بد گذشته 7 تا از عزیزانش امسال فوت کردن دیگه بریده و خسته شده

الان من چیکار کنم دلم میخواد برم بغلش کنم و اشکاشو پاک کنم ولی قهریم

بخدا خودمم دارم گریه میکنم خدابیامرز دوستش واقعا آدم خوبی بود تازه هم عقد کرده بود 

چیکار کنم؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بزارش یکم بحال خودش باشه 😪

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

الان می خوای سر قهرت باشی؟

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد