2777
2789
عنوان

میخوام برای پسر جاریم هدیه بگیرم

167 بازدید | 11 پست

پسر هست پنج سالشه میخوام براش کتاب بخرم. کسایی که بچه این سنی ها دارید کتاب خوب چی بگیرم براش؟ ازاین کتابا که توش چندتا قصه اس هم دوست داره. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بنظرم کتابو همه بچه ها زیاد دارن براش بازی فکری بخر یا تی شرت و..

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کتابو همه بچه ها زیاد دارن براش بازی فکری بخر یا تی شرت و..

کتاب دوست داره آخه اتفاقا هم نداره جاریم میخواست براش بخره چون علاقه داره،من پیش خودم گفتم براش بخرم خوشحال میشه حتما 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بازی فکری کتابایی که نقاشی یاد میدن کتابای آمادگی برای پیش دبستانی لباس کلاه تابستونی

میخوام از دیجی کالا سفارش بدم. اسم کتابو چی بزنم؟

پسر من ۵ سالس کتاب میگیرم ولی کادو اگه کتاب بگیر قطعاااا خوشش نمیاد...خواستی کمک اموزشی مجموعه حواستو جمع کن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
پسر من ۵ سالس کتاب میگیرم ولی کادو اگه کتاب بگیر قطعاااا خوشش نمیاد...خواستی کمک اموزشی مجموعه حواست ...

ممنونم.

سلام استارتر میشه درخواست دوستی رو قبول کنید. 

قبول کردم