2777
2789
عنوان

خانومای که اقدام هستین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ان شاءالله اگه شدید نشد که حتما میزنم😘 ممنون که جواب دادی⁦❤️⁩

خواهش میکنم

ان شاءالله که بارداری ولی اگرم خدای نکرده نبودی قصه نخور.استرس هم نگیر.خدا بزرگه.نماز غفیله بخون.چله حدیث کسا هم خیلی خوبه برا حاجت روایی

خواهش میکنم ان شاءالله که بارداری ولی اگرم خدای نکرده نبودی قصه نخور.استرس هم نگیر.خدا بزرگه.نماز غ ...

ممنون عزیزدلم حتما انجام میدم

دو سال و نیمه اقدامم اونقدر خسته شدم که دیگه این ماه هیچ ختم و دعایی برنداشتم تا الکی امیدوار نشم و ان شاءالله ماه بعد این ختما رو انجام میدم

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
ممنون عزیزدلم حتما انجام میدم دو سال و نیمه اقدامم اونقدر خسته شدم که دیگه این ماه هیچ ختم و دعایی ...

ان شاءالله به زودی حاجت روا میشی

چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم هم مجربه

ان شاءالله به زودی حاجت روا میشی چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم هم مجربه

ممنون عزیزم ان شاءالله به دعای شما 😍😘

معجزه زندگی من...خدایا شکرت