2777
2789
عنوان

منافذباز

264 بازدید | 22 پست

خانوما توروخدا راهکاری دارید برای بسته شدن منافذباز من روی گونه هام منافذبازدارم کنارلبم هم ککومک دارم صورت سبزه هست خواهش میکنم بگید جطورمیتونم منافذبازپوستمو ببندم 😭😭😭

اصلاح با اب

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم دکتر پوست گفتم همین مشکلمو گفت باید بیای با دستگاه جوان سازی پوست ونوس واست درست کنم فقط ۲۴ سالمه و اصلا تو این سن نباید با این دستگاه ها روی پوست کار کرد 

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
یعنی چجوری 

برو آرایشگاه بگو اصلاح با آب میخام با بخور آب اصلاح میکنن صورت چند تا ماسک هم بینش برات میذارن ک عالیه قشنگ پوستت جون میگیره👌🤗

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
دم کرده آویشن بخور  بعد حموم ، قبل خشک کردن ، صورتت رو با آب سرد بشور

همیشه بعدحموم صورتمو با اب سردمیشورم اما منافذبازدارم خیلی بدم میاد صورتم ی جوری شده با اینکه اصلاکرم اینا نمیزنم احساس میکنم روی پوستم ی جوری