2777
2789
عنوان

سونوگرافی 😍

358 بازدید | 33 پست

امروز سونوی ان تی دادم ۱.۴ بود دکتر گفت نرماله بارداری قبلیم ان تی جنین ۳.۳۵ بود آمینوسنتز مثبت شد به علت سندروم داوون ازدست دادم دکتر خیلی اطمینان داد که نگران نباش ولی استرس دارم کسی اطلاعاتی داره اگه کمکم کنین لطفا الان نی نی ۱۳ هفتشه قراره ۱۵ هفته بازم برم آمینوسنتز 

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاي٣خطر ناكه. كمتر از٣اوكيه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

عزیزم تبریک میگم 

وقتی ان تی سالمه چرا میری امینو بدی ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم مشکل تو رو داشتم ماه بعد دوباره اقدام میکنم بعد شش ماه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

حتما خوبه بد به دلت راه نده❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نگران نباش عزیزم. ۱/۴عالیه

😘

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید

ان تی منم ۱/۲ بود .. خدا رو شکر نرمال بود.نگران نباش عدد انتی خیلی خوبه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
نگران نباش گلم شوهرت از اقوامتونه ؟

نه فامیل نیستیم غریبه ایم حتی نه فامیل اون نه من هیچ کدوم اینجور مشکلی نداشتن تاحالا

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر