2777
2789
عنوان

چند روز از پریودی بگذره میشه اقدام کرد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
از کجا بدونم چ روزاییه

تو نت سرچ کن ماشین حساب تخمکگذاری سایت دانشنامه ی فرزند میاد 

تاریخ پریودت رو میدی دقیق همه رو حساب میکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت سرچ کن ماشین حساب تخمکگذاری سایت دانشنامه ی فرزند میاد  تاریخ پریودت رو میدی دقیق همه رو ...

ممنونم خانومی

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹

برای دختر دار شدن فقط باید کلسیم بدنتو بالا بری گرمی هم نخوری

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
باید رژیم داشته باشی  سردیجات بخوری کلسیم بخوری ولبنیات زیاد بخوری من الان سه ماهی میشه رژیم ...

بچه اولتونه؟؟؟ 

انشاالله بشه همونی ک میخاین 😇

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
روز ۱۵ سیکل رفتم سونو  با سونو نمیشه فهمید؟؟

نه نمیشه عزیزم الان دکترا بیشتر با رژیم غذایی و همین کیت کمک میکنن واسه جنسیت یه پیج دارم که خیلیا نتیجه گرفتن ازش هم واسه بارداری هم تعیین جنسیت میخوای بهت بدم پیجشو

برای دختر دار شدن فقط باید کلسیم بدنتو بالا بری گرمی هم نخوری

من ازمایش دادم برای کلسیم بدن .  ولی هنوز پیش دکتر نبردم 

نه رژیم نگرفتم 😕 چ سخته پس 

رژيم الان ثابت شده بي تاثير هست كيت تخمك گذاري بگير و اگه پريت ٢٨ روزه از روز يازده تست كن وقتي دو خط پررنگ شد اقدام كن و سه روز قبل و بعدش ديگه اقدام نكن 

من ازمایش دادم برای کلسیم بدن .  ولی هنوز پیش دکتر نبردم

باید زیاد باشه کلسیمت

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚