الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای دختر دار شدن فقط باید کلسیم بدنتو بالا بری گرمی هم نخوری
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
نه نمیشه عزیزم الان دکترا بیشتر با رژیم غذایی و همین کیت کمک میکنن واسه جنسیت یه پیج دارم که خیلیا نتیجه گرفتن ازش هم واسه بارداری هم تعیین جنسیت میخوای بهت بدم پیجشو
رژيم الان ثابت شده بي تاثير هست كيت تخمك گذاري بگير و اگه پريت ٢٨ روزه از روز يازده تست كن وقتي دو خط پررنگ شد اقدام كن و سه روز قبل و بعدش ديگه اقدام نكن
من ازمایش دادم برای کلسیم بدن . ولی هنوز پیش دکتر نبردم
باید زیاد باشه کلسیمت
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚