2777
2789
عنوان

چی بخورم تا شیرم زیاد شه

137 بازدید | 12 پست

پسرم دو ماه و نیمشه رفلاکسم داره هی شیر میدم هی بالا میاره گریه میکنه باز شیر میخواد گاهی دیگه سینه هام خالی خالی میشه اون گریه میکنه من گریه میکنم چی بخورم شیرم قوی و چرب شه زیاد شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسخه طبی تبریزیان رو پیدا کن داروش رو پیدا کن ترکیبات دارو رو ببین استفاده کن نسخه دکتر خیر اندیش ...

پسر من با نسخه تبریزیان تا پای مرگ رفت و برگشت

الهی خیر نبینه

البته مقصر اصلی خود احمقم بودم که به یه بیسواد اعتماد بیجا کردم

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
نسخه طبی تبریزیان رو پیدا کن داروش رو پیدا کن ترکیبات دارو رو ببین استفاده کن نسخه دکتر خیر اندیش ...

نسخه طبی تبریزیان برای افزایش شیره؟ اون یکی خیراندیش واسه چیه نسخه ش؟

پسر من با نسخه تبریزیان تا پای مرگ رفت و برگشت الهی خیر نبینه البته مقصر اصلی خود احمقم بودم که به ...

من که هفت در درمان رو گشتم فقط تبریزیان بود که تونست کمخونی شدیدم رو درمان کنه

بیمار عزیز شما شاید به درستی تجویز صورت نگرفته

نباید تکیه فقط به یک نوع درمان باشع

الهی شکرت  
نسخه طبی تبریزیان برای افزایش شیره؟ اون یکی خیراندیش واسه چیه نسخه ش؟

اینا از بهترین دکتر های طبی ایران هستند

جند تا دیکه هم هست

ضیایی و یکی دیگه یادم نیست

الهی شکرت  
برای رفلاکسش چیکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم

اول برو یه دکتر متخصص گوارش اطفال

اگر قراره شیر خودت رو بخوره باید رژیم خاصی رو رعایت کنی که رژیم سختی هم هست،اگر طاقت نخوردن چیزایی که دلت میخواد رو نداری شیر خشک بده بهش ولی شیر مادر همیشه بهترینه و به یه مدت سختی کشیدنش می ارزه

نی نی گلت هم باید دارو استفاده کنه، برای پسرهای من شربت موتیلیوم و زانتاک خیلی خوب جواب میداد

برای بیشتر شدن شیرت اینا برای رفلاکسش مشکلی ندارن: دمنوش یا عرق رازیانه و زیره 

پودر شیر افزای دینه که اسمش گالاکتودین هست

آب هویج و آب طالبی

آب ماهیچه

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
مرسی عزیزم خیلی گلی

خواهش میکنم عزیزم

پسرهای من هر دوشون رفلاکس داشتن

من خیلی در مورد رفلاکس تحقیق کردم و مقاله خوندم

بازم هر سوالی داشتی اگر بلد بودم در خدمتم

خواهش میکنم عزیزم پسرهای من هر دوشون رفلاکس داشتن من خیلی در مورد رفلاکس تحقیق کردم و مقاله خوندم ...

میتونم یه وقتایی از تجربیاتت استفاده کنم؟ ممنون میشم

میتونم یه وقتایی از تجربیاتت استفاده کنم؟ ممنون میشم

خواهش میکنم عزیزم

حتما،خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم تا بچه ای مثل پسرای من اذیت نشه