2777
2789
عنوان

سرزنش ب خاطر یه کتونی!

157 بازدید | 10 پست

شوهر خواهرم ب عنوان هدیه برام یه کتونی گرفته

رنگش جیغ نیست

ولی کاملا یه رنگی داره ک جلب توجه میکنه

صورتیه..

بعد من چادریم

کاری ندارم ب نظرات بقیه من خوشم نمیاد با چادر روی سرم ی همچین چیزی پام کنم ک کلا جلب توجه کنه و ادمای اون دست خیابون هم ب کفشم توجه کنن

من از زیر چادر مانتوهای رنگی رنگی میپوشم

روسری رنگی میپوشم

ولی رنگاشون اصلا جلب توجه نمیکنن بگذریم

اقا من هیچ برخورد بدی نداشتم تشکر کردم و اینا

ولی گذاشتمش تو کمدم و کلا نپوشیدمش حالا هرروز هرروز ابجیم میاد اینجا میگه وای چرا اون و نمیپوشی شوهرم ناراحت میشه مامانمم با حرف اون هی سرزنشم میکنه ک اره چرا نمیپوشی و اصلا مادرت چادری بوده یا خواهرت چرا اینجوری میکنی و...

از وقتی من تصمیم گرفتم چادری بشم از دور ترین فامیل بگیر تا خونواده خودم تیکه بارونم کردن

من دارم تمام تلاشم و میکنم کم نمیارم و مطمئنم کم نمیارم چون با حرف بقیه سرم نکردم که بخوام با حرف بقیه از سرم بردارم ولی دارم روز ب روز صدای شکستن قلبم و میشنوم

بهم با طعنه میگه حاج خانوم

جلو روم میگه اون پارچه رو بکن از سرت دیگه

الانم ک اینجوری

دوست و فامیل و ک نگم

با دوستام میرم بیرون کمی حال و هوام عوض بشه کلی نصیحت کلی حرف که اره چیه چادر سرت کردی

توروخدا چرا نمیذارین هرکس هرجور دوست داره زندگی کنه

چرا ارزش های خودتون و ب دیگران دیکته میکنید

چرا نمیذارید ادم ب حال خودش راحت باشه

میشینم قران بخونم

با خنده میگه حاج خونم جلسه قران دارن

اون یکی میگه عه وا شب بود چادرت سیاهِ ندیدمت

یا تو خونه مهمون میاد حجاب میگیرم با خنده میگن حاج اقا خوابن

من فقط خواستم دردودل کنم

فقط خواستم بگم اگ دیدید ی نفر ی سبکی و برای زندگیش انتخاب کرده به خودش و تصمیمش احترام بذارید

حتی اگر پدر مادرش باشید 

دلیلی نداره  با توهین و تخریب روحیش بخوایید ب اجبار بگید باید فلان کار و بکنی

من خیلی خستم

پر از گریه م هرروز ی مسئلع و ی داستان پیش میاد

خدایا خودت کمکم کن😢00/3/4

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

خداصبرت بده گلم.

کاری به حرفشون نداشته باش،آقا امام زمان روخوشحال کردی ❤️

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان..... چقدر خدا داره ناز نگات میکنه... میگن خدا هرکیو بیشتر دوست داره بیشتر امتحان میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم حدیث داریم که نگه داشتن دین در آخر الزمان مثل نگه داشتن اتش درون پنبه س

تو میتونی😊

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !

ابجی جان شرایطت واقعا سخته

از ته دلم دعا میکنم حال دلت خوب بشه

همه چی حل میشه♥♥♥

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥

@mohiti  

عزیزم تاپیک ترکید نتونستم پیام بدم بهت

قبول دارم ک منظورم و درست نرسوندم

ولی قصدم ناراحت کردن شما نبود ببخشید اگر ناراحتتون کردم واقعا😞🌸

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
@mohiti     عزیزم تاپیک ترکید نتونستم پیام بدم بهت قبول دارم ک منظورم و درست نرسوندم و ...

ن خواهش میکنم گلم اخه منم پوششم فرق داشت قبلا خیلی قضاوت میشدم بهم حق بده  اگ منم دلخورت کردم ببخشید🎈

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
ن خواهش میکنم گلم اخه منم پوششم فرق داشت قبلا خیلی قضاوت میشدم بهم حق بده  اگ منم دلخورت کردم ب ...

قربونت مهربون😍🌸🌸