2777
2789

Last seenبود اخرین بازدیدش مشخص نبود☹الان عکس پروفایلشم پاک کرده☹چجوری بفهمم بلاکم کرده یا اکانتشو کلا پاک کرده؟

استوریش واست نمیاد اگه حذفت کرده باشه 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی یه گوشی دیگه شمارشو بزن اگه واتساپ نداشتت که دلیت زده.

اگه داشت و پروفایل و آخرین آنلاینش برای تو معلوم نبود و پیام که میدی فقط یه تیک میخوره،دیگه بلاک شدی متاسفانه

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

اگ دیلیت اکانت کرده اسمشو بزن تو وات کنارش ی کادر بازمیشه ک نوشته دعوت

ینی واتساپ نداره تو اونو بزنی ی پیام میاد ک فلانی واتساپ نصف کن

اما اگ بلاک شده باشی عکسش برای شما مشخص نیست و شما نمیبینی

ن بابا ممکنه مخفیش کنه

اره اینم هست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺