2777
2789
عنوان

قرص کابرلین

2638 بازدید | 11 پست

سلام بچها کسی از این قرص استفاده کرده؟نتیجه دیده تو اون ماهی که استفاده کرده ؟ چه عوارضی داره؟

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من استفاده کردم برا پرولاکتین بالا میدن من ایرانی میخوردم خیلی حالم بد میشد ولی خارجیشو گرفتم خوب بود ولی خیلی سخت پیدا کردم. ولی دوستم ایرانیشو میخورد عوارضی براش ندلشت فقط نباید معده خالی باشه و بعدشم با آب زیاد بخور

ببه من استفاده کردم برا پرولاکتین بالا میدن من ایرانی میخوردم خیلی حالم بد میشد ولی خارجیشو گرفتم خو ...

خب نتیجه دیدی

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
خب نتیجه دیدی

بله تا وقتی قرص و میخوردم خوب بود همین که کنار میزارم بعد چند ماه بازم بالا میره ولی شما که قصد بارداری دارید همین که کنترل شه بارداربشید دیگه خود اون هورمون کنترل میشه دیگه بعدش نیاز به قرص نیست دکتر من که اینو گفت دیگه نمیدونم گلم. ولی چند نفر و دیدم که این هورمون تو بدنشون بالا بوده و باردار شدن و تنظیم شده ولی حتما قبل بارداری باید میزانش تنظیم شه چون ممکنه بارداری صورت نگیره

احتمالا باردار نشدید  آزمایش که دادید بخاطر پرولاکتین بالا بوده برا همین دکتر این قرص رو تجویز ...

نه سونو کردم تخمک خوب دیدن اینو دادن تنبلی داشتم