2777
2789

سلام 

کرم مرطوب کننده میخواستم  

چندتا سایت چک کردم نداشتن، بجز دیجی کالا   نظرات کاربران رو خوندم گفتن فیکن

شما نمیشناسید سایت دیگه رو که داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر براتون مهمه نیوا تست حیوانی داره

بجاش کرم مرطوب کننده درمالیفت رو معرفی میکنم بهتون  

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
عزیزم جنس اصل دیگه نیست الکی خودتون و گول نزنید بقیه هم همون فیک و با قیمت اصل میدن نهایتن میتونید ج ...

پس این پیجایی که میگن‌از امریکا اوردیم‌اونا چی؟؟

من دنباله کرم شب عالی هستم فقط تو همین پیجا داره خب

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اگر براتون مهمه نیوا تست حیوانی داره بجاش کرم مرطوب کننده درمالیفت رو معرفی میکنم بهتون   &nbs ...

ممنون گفتید 🌱⚘

راضی هستید؟

نوع پوستتون چیه ؟

جوش نمیزنید باهاش

واینکه چه مدته استفاده میکنید

ممنون گفتید 🌱⚘ راضی هستید؟ نوع پوستتون چیه ؟ جوش نمیزنید باهاش واینکه چه مدته استفاده میکنید

خواهش میکنم عزیزم

بله من دو نوع کرم مرطوب کننده درمالیفت رو استفاده میکنم، مدل مخصوص پوست چربشرو برای صورتم استفاده میکنم و باهاش جوش نمیزنم اصلا

مدل مخصوص پوست خشکش رو برای دستم استفاده میکنم که کیفیتش با مرطوب کننده های معروف خارجی برابره به نظر م

من حدودا دو یا سه ساله که استفاده میکنم، مرطوب کننده های مارک لافارر هم خیلی با کیفیتن، لافارر یه برند ایرانیه با کیفیت برندهای فرانسوی

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی