2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینجوره دندونم چند روزپیش شکست میگه اشکال نداره دندون منم شکسته😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خودت به فکر خودت باش و هر کار نیازه ازش بخواه

برو دکتر یا استراحت کن و غذا نپز سنگین کاری نکن و ازش کمک بخواه 

اگ منتظر باشی اون بهت احترام بزاره و برات ارزش بزاره در صورتی ک خودت برای خودت این کارو نکنی اشتباهه

خودت به فکر خودت باش و هر کار نیازه ازش بخواه برو دکتر یا استراحت کن و غذا نپز سنگین کاری نکن و ازش ...

اگه کار کنی . من کوچکترین حرفی بزنم میگه احترام بهت گزاشتم مثلا ظرف شستم 

منظورم اینه به خودت سختی نده وادارش کن با عم انجام بدید . وگرنه آماده خور میشه و اصلا مراعات حالتو ن ...

چطوری وادارش کنم وقتی بهش میگم اصلا توجه نمیکنه ‌تا میاد خونه سرش همش تو گوشی هس

چطوری وادارش کنم وقتی بهش میگم اصلا توجه نمیکنه ‌تا میاد خونه سرش همش تو گوشی هس

بخاطر همینه میگم . بایداز همون اول بهش کار بدی و ازش کمک بخوای و صداش بزنی . 

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
اگه کار کنی . من کوچکترین حرفی بزنم میگه احترام بهت گزاشتم مثلا ظرف شستم 

خب بگو دستت درد نکنه بازم بزار 😂من شوهرم اینجوری حرف میزنه قربون صدقش میرم میگم از بس تو ماهی اونم کیف میکنه بیشتر کار میکنه 

مهم نباشه برات ک چجوری واکنش نشون میده رگ خوابشو دست بگیر کاری کنه ک تو راحت باشی 

این ک جسم و روحت مریض نباشه خ مهم تره تا ی حرفی ک الان شوهرت میزنه و بخای بخاطرش ناراحت بشی یا با خودت لج کنی و ازش کار نخای یا ب هر شکلی خودت و اذیت کنی،اولویت زندگیت اول خودت باش در این صورت مطمئن باش یواش یواش اونم عوض میش 

اینی ک ما زنا اگ مریضم باشیم فک میکنیم باید ب شوهرمون غذا بدیم یا خونمون تمیز باشه و چیزی کم و کسر نباشه ینی خودمون و تو اولویت نزاشتیم و وقتی خودمون این کارو نکنیم از دیگران هم توقعی نمیره 

خب بگو دستت درد نکنه بازم بزار 😂من شوهرم اینجوری حرف میزنه قربون صدقش میرم میگم از بس تو ماهی اونم ...

آخه مثلا بعداز یه ساعت که ظرف روشست .اگه من کمی تندحرف بزنم میگه دیدی همین امروز که برات کار کردم .چطوری شدی لیاقت نداری برات کار کنم .

وقتی کار نکنی اونم بلند میش

تو اصلا کاری ب واکنش اون نداشته باش،اومد بگو خ کمرم درد میکنه امشب میخام استراحت کنم نمیتونم پاشم ،فردا باید ی دکتر برم حتما ،دکتر فلانی خوبه بنظرت ؟

یجوری بدون اوقات تلخی و ناراحتی و با توجه ب اخلاق شوهرت دگ ک بحث نشه توام اذیت نشی اولاض شاید برخورد خوبی نداشته باشه چون عادت نداره ب این رفتار اما تو از کوره در نرو و صبور باش و ب فکر خودت بعد ی مدت اونم اوکی میش