بچه ها من و شوهرم خیلی تو دوران کرونا رعایت کردیم و خانواده شوهرمم خداییش خیلی اهل رعایت کردن هستند و اصلا مهمونی و مراسم و اینا رو این مدت کنسل کردیم مثلا با شوهرم دونفری بیرون میریم با رعایت پروتکل و اینا ولی خب جاهای شلوغ مهمونی مسافرت و اینا نمیریم
ولی از اون طرف خانواده خودم اصلا اصلا رعایت نمیکنن فقط بیرون میرن ماسک میزنن همین !
ولی مهمونی رفتن و اینا شون همیشه به راهه هفته ی چند بار مامانم خونه مادربزرگم با دایی و خاله و نوه اینا جمع میشن مهمونی میده خونه خانواده شوهرش هم میرن اونجا هم یه عالمه ادم هست دسته جمعی باغ میرن خواهر یازده سالم همیشه ی خدا با دوستاش تو کوچه داره بازی میکنه و ...
هرچی هم میگم رعایت کنید مسخره م میکنن وحتی مامانم میدونم که میشینه با خالم اینا پشت سر منو و شوهرم و خانوادش که رعایت میکنیم حرف میزنه الان منم چند وقته راستش با توجه به کاراش میترسم دیگه برم خونشون البته یه ساعت از ما فاصله دارن حالا هی میگه بیا اینجا ولی من میترسم ازشون کرونا بگیرم و به شوهرمم که بنده خدا اینقدر حواسش هست به این چیزا منتقل کنم نمیدونم چی کار کنم برم خونشون یا نه؟؟؟
(بچه ها لطفا به خانوادم توهین نکنید میدونم کارشون بده ولی لطفا با احترام نظر بدید مرسی)💖