2777
2789
عنوان

نمیدونم چی کار کنم با این وضع باید برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست
به من ثابت شد هر چقدر رعایت کنی بدتره ما از بهمن ۹۸ که کرونا اومد جایی نرفته بودیم کسیم نیومد تا شد ...

ای بابا چه قدر بد اینهمه شما رعایت کردید اخر گرفتید اش نخورده و دهن سوخته 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل منم دقیقا همینه . تازه من بچه کوچیک دارم ، مردم تو این یک سال و خورده ای که چیزیش نشه ولی مامانم اینا همش ناراحتن از اینکه نمیرم زیاد . تازه کرونا گرفتن اوضاع بدتر شد میگن ما گرفتیم دیگه نمیگیریم 😐

خدایا شکرت 
به من ثابت شد هر چقدر رعایت کنی بدتره ما از بهمن ۹۸ که کرونا اومد جایی نرفته بودیم کسیم نیومد تا شد ...

بخدا منم خیلیها رو دیدم که همه جا بدون ماسک میرن. مهمونی. مراسم عزا شلوغ. ولی کرونا نگرفتن. 

ولی من شوهرم خیلی حساسه. میگه ما کار با بقیه نداریم. نباید جایی بریم 

عزیزم مشکل منم دقیقا همینه . تازه من بچه کوچیک دارم ، مردم تو این یک سال و خورده ای که چیزیش نشه ولی ...

وای خیلی بده اینطوری بدتر اینکه هرچی بهشون میگی منطق خودشون رو دارن و گوش نمیکنن الان شما اصلا نمیری یعنی ؟

من  تازه فهمیدم  به قسمته  

منم  خیلی  رعایت  میکنم  ولی مامانم اینا فقط  ماسک و الکل زدن رو  رعایت میکنن   ولی  مهمونی و جمع شدن  رو نه   مهمونی  دورهمی  دارن  هر پنج  شنبه  از قبل  کرونا   خیلی ساله

از وقتی  هم  که  کرونا اومده  هم  ادامه  داره  

من  هیچ  جا  نمیرم  عید  هم  اصلا  جایی  نرفتم  

بعد  عید شوهرم  کرونای  شدید  گرفت  ریه هاش  درگیر شد  

با اینکه  ما  انقدر  رعایت میکنیم  

ولی  تا حالا  از اون جمع  عمه  ها و عمو ها   کسی  کرونا  نگرفته   

همش  میگن  راحت  بگیر  این  دوران   بگذره  

الان  که فکر میکنم  میبینم  راست  میگن  

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
تو کل فامیل هم منو و شوهرم خیلی رعایت میکنیم و جایی نمیریم. از وقتی کرونا اومده فقط یه بار رفتم خونه ...

مامانت اینا نمیگن بیا؟ من مامانم خیلی غر میزنه یا تیکه میندازه همش دنبال حرف مردمه میگه خاله اینا میگن دلارام بعد چند ماه ننیخواد بیاد سر بزنه نترسه ما کرونا نداریم و فلان  ...😞

من  تازه فهمیدم  به قسمته   منم  خیلی  رعایت  میکنم  ولی م ...

واقعا چرا اینطوره ؟خانواده منم همه جا میرن ولی هیچکس نگرفته حالا اگه ما یه روز یکم رعایت نکنیم سریع میگیرم شانس نداریم که 😕

مامانت اینا نمیگن بیا؟ من مامانم خیلی غر میزنه یا تیکه میندازه همش دنبال حرف مردمه میگه خاله اینا می ...

چرا خیلی میگن بیا. ولی نه اهل تیکه و اینا نیستن. میدونن شوهرم حساسه. 

کلا همه فامیل میدونن که ما چجوریم. بعضیها شون تیکه درک نمیکنن. ولی برام مهم نیست بقیه.ولی خیلی دلتنگ مامان بابام میشم. بخاطر شوهرم و بچه هام مجبورم جایی نرم. 

شما هم وقتی میخوای بری جایی و دو دل هستی. قبلش استخاره بزن اگه خوب دراومد برو. 

عزیزم خیلی ممنون بابت راهنماییت  بله واقعا من خودم با اینکه شمالی نیستم ولی همیشه حرص میخورم ک ...

خواهش میکنم عزیزجان

بخداا ۲ ساله از دستشون یه تفریح نرفتیم . 

اگ اینا نمیومدن شمال الان شمال قطعا وضعیتش بهتر از نارنجی بوده .‌چیکار کنیم والا . حرف حساب سرشون نمیشه . قربونت عزیزم .برواستراحت کن .‌ظهرتم بخیر❤❤🏝

دلبر ناب دلم