2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه اغاز کردید 🤪

1189 بازدید | 157 پست

بلههه عرضم به حضورتون که خودم بین خواب و بیداری تو اتاقمم حس کردم تو تعویض روغنی ام 😐انقد بو روغن  سوخته مبومد رفتم تو اشپزخونه دیدم بله مادر گرام یادش رفت زیرگازو خاموش کنن و روغن تو تو تابه سوخته 😑اونو شستم و اسفند دود کردم که بوش بره در و پنحره رو باز کردم حالا میبینم یه سوسک از راه اب اومده اووققق😫حشره کش زدم ولی نمرد الانم من گشنه تشنه یه ساعته نشستم رو مبل تو خونه پاهامم بالا گرفتم که سوسک نیاد بهم 😐ناهارم نداربم میخواستم ناهار درست کنم 🤨شما چی ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح خود را با صدای رعد و برق آغاز نمودم 

صدایی مانند زلزله و بمب که خانه ی من را به لرزه دراورد

با سردردی عظیم به نی نی سایت امدم 

باشد تا رستگار شوم...

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

صبحانه خوردم بابام سبزی آورد پاک کردم بعدش ی دوش گرفتم الان بیکارم😜

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

مشکل پشت مشکل بود که😂😂😂😂

من ۶بیدار شدم رفتم شرکت ۹نیم رییسم گفت کاری نداریم برو خونه😝تو راه نزدیک بود تصادف کنم با هزار بدبختی رسیدم خونه

زنگ زدن که پرونده رو نمیتونن پیدا کنم باید برگردم شرکت😬🥴