2777
2789
عنوان

خواهرابیاین

83 بازدید | 4 پست

ازدیروز سمت چپ شکمم دردمیگیره مث پریودی و حالت تهوع میگیرم همونموقع.ضعفم دارم. و تشنگی زیاد وتپش قلب اقدام داشتم .اما دهم موعد پریودیمه .بنظرتون بخاطر بارداریه یاپریودی؟

به عنوان یه زخم خورده خواهش می کنم ازت به هیچ عنوان دنبال علایم نباش هر وقت عقب انداختی و بی بی ات مثبت بود برو آزمایش بعد آزمایش هم مثبت بود کلی ذوق کن بعدش بگو عه پس اونطوری بودم به خاطر فندقم بوده و ذوقش رو ببر     

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😍چرا زخم خورده؟

وایییییی

تمام علایم بارداری بعلاوه بی بی چک هاله دار یعنی دیگه کاملا باورم شده بود باردارم و اینقدر توهم که خندت میگیره بگم حتی حس میکردم تو شکمم یه چیزی حرکت می کنه   بعدش پریود شدم 

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام