2777
2789
عنوان

از فکر خیانت همسرم خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 59 پست
خانمهابه خودمون خیلیییی برسیم چشم شوهروسیرخواهیم کردیانه؟

والا من هنوزم به اون خانومی که ۷ صبح از خونه میزنه بیرون با آرایش کامل فکر میکنم و به نتیجه ای نمیرسم. 

تو بگو چقدر برسیم به خودمون که سیر بشن 

هر چقدر برسی بازم اونی که تو کوچه خیابونه ازت جلوتره. 

انگار از آرایشگاه در میان همیشه 

با آرایش کامل😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من هنوزم به اون خانومی که ۷ صبح از خونه میزنه بیرون با آرایش کامل فکر میکنم و به نتیجه ای نمیرس ...

دقیقاهرچی بدو بدوکنی بازم یه عده جلوترن تودلبری 

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
من تو اینستا یه پیچ زدم برای کار همسرم عکس و آیدی خودش بعد اون کسی که من سالها فکر میکردم همون بودهخ ...

مطمینی راست گفته؟مطمینی نفهمیده شما همسرشی و نمیخواد زهرشو به زندگیت بریزه؟

طلاق بگیری و راحت بیاد بشینه سر جات

من هربار ناراحتی میکردم بهش میگفتم ببین من از اینکه تورو بخشیدم پشیمونم اون چتا فکرا هیچوقت از ذهن من نرفت فکر میکردم تونستم ببخشمت بعد با یه حالتی می‌گفت برو پیش روانشناس من دیگه نمی‌دونم چکار کنم وقتی یه چت ساده رو آنقدر بزرگ می‌کنی....... حالا چی... چجوری بهش اعتماد کنم دیگه برای همیشه از چشمام افتاد

مطمینی راست گفته؟مطمینی نفهمیده شما همسرشی و نمیخواد زهرشو به زندگیت بریزه؟ طلاق بگیری و راحت بیاد ...

آره مطمینم چون چندین بارم گفت بمن پیام نده دیگه منم خودم مشکل دارم همسرم بفهمه شر میشه درست نیست دیگه بهم پ بدیم.. منکه آیدی فلانی و بهت دادم اگر خیلی هنوز بفکرشی به خودش دایرکت بده دیگه

اون دختره که اسمش و میزارم دسر تو کار ارایشگاهه.. می‌خوام ازش وقت بگیرم بعنوان مشتری بعد که کارم تموم شد چتایی که نوشته رو نشونش بدم و بگم اگر چیزایی که می‌خوام و بهم نگی اسکرین شاتات و می‌فرستم برای شوهرت.... خیلی برام مهمه بدونم چون ازرابطه خیلی جدی حرف میزد که باهم داشتن نمیتونم دیگه آنقدر آبله باشم فرت و فرت ببخشم....

بچه ها خیانت و هرگززرززززززز نبخشید حتی اگر به دست و پاتون افتادن که اشتباهه و تکرار نمیشه... حتی اگر تکرار نشه واقعن فکرش روحتون و میخوره

سلام،ببخشید من دنبال چیز دیگه ای اومدم توو سایت ولی با تاپیک شما مواجه شدم

ببخشید جسارت میکنم که توو حرفاتون دخالت میکنم اما...

به نظر من اگه میخواین زندگیتون رو تموم کنید برید سراغ آرایشگره،چون امکان داره بعدش اتفاقای بدتری بیفته!!!ولی اگه نمیخواین زندگیتون رو تموم کنین اول از همه با همسرتون حرف بزنین

تمام مشکلات ما از حرف نزدنه با هم دیگس

حرف بزنید ببینید اصلا مشکلش چیه که رفته سراغ کس دیگه!!!شاید مشکلی داره و اون مشکل با شما حل نمیشه بخاطر همین رفته سراغ کس دیگه!

یا شاید اصلا همسرتون مریضه...

بالاخره طلاق تنها راه حل مشکلتون نیست به نظرم،بازم ببخشید

سلام،ببخشید من دنبال چیز دیگه ای اومدم توو سایت ولی با تاپیک شما مواجه شدم ببخشید جسارت میکنم که تو ...

خیلی مرسی عزیزم خودمم به همه اینا فکر کردم چون ممکنه چیزایی و بشنوم که طاقت میارم دیگه.... اما تو این پنچ سال من مدام به طلاق فکر میکردم چون اسم اون طرف یا خیابون یا یه آهنگ منو مینداخت وسط وتشون اما میگفتم بچمون گناه داره حالا چکار کنم آخه بفهمم تازه این خوبه بوده... ماجرای اصلی هنوز کس دیگست.... تا آخر عمر مث علف نگاش کنم و بروی خودم نیارم.. بعد همین آقا یکی دو سال پیش سر اینکه چرا پسر خالم استوری منو جواب داده میخواست منو بخوره دعوایی راه انداخت خفت

نه خب اگه اینجوریه که شما میگین دیگه کار از کار گذشته  

توو این شرایط دیگه ادامه زندگی فایده ای نداره چون تقریبا چند ساله که از هم جدا شدین انگار ولی با هم زندگی میکنین

چون به عبارتی اون الان رفته سوی خودش و شما موندی و نازنینه کوچولوتون

نه خب اگه اینجوریه که شما میگین دیگه کار از کار گذشته     توو این شرایط دیگه ادامه زندگی ...

دقیقن..... ما سالهاست طلاق عاطفی گرفتیم فقط بخاطر بچمون زندگی میکنیم من سعی میکردم هی با گذشته کنار بیام که دیشب اینجوری شد واقعن درمونده شدم.. برام دعا کنید این چیزی نبود که من لایقش باشم 😞