من پنچ سال پیش متوجه خیانت شوهرم شدم و بخشیدمش چون فکر میکردم خیلی دوسش دارم و اشتباه کرده حتی بچه هم آوردیم اما دیروز فهمیدم اونی که من فهمیده بودم دسر ایشون بوده غذای اصلی یه کیس دیگه بوده.... از دیروز داغونم و ازش متنفر شدم... دارم مدرک جمع میکنم برای یکارایی.... بیلین باهم تبادل کنیم اگر چیزی به دهنتون میرسه بگیذ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو اینستا یه پیچ زدم برای کار همسرم عکس و آیدی خودش بعد اون کسی که من سالها فکر میکردم همون بودهخودم بهش پ دادم میخواسم مطمئنم شما از هم خبر ندارن دیگه..و احوالپرسی بعد گفت از فلانی خبر داری.. گفتم نه.. گفت زنت هیچوقت اونو نفهمید گفتم نه... گفت ماجرای اصلی و که با اون داشتی خوبه من فقط چتی بودم... و کلی اطلاعات دیگه.... اصن سرم سوت کشید از دیشب منگم.. میگم کاش نمیبخشیدی چرا اینکار و کردی الان بچه هست میخوای چه تصمیمی بگیری
همینجوریشم تموم اون چتا جلو چشمم بود این پنچ سال فکر اینکه میرفتن بیرون و چت بهمم میریخت ولی میگفتم اشتباه بوده الان تو شوکم......واقعن نمیتونم بهش اعتماد کنم... میخوام مدرک جمع کنم و بروش بیارم بعد رای طلاق و حضانت و برای روز مبادا بگیرم