2777
2789
به خدا هیچ تصوری از روابط ج ن س ی نداشتم

بخدا قسم کلاس۱۱ این چیزا رو فهمیدم،به هر کی هم میگم باور نمیکنه،میگه مگه میشه یکی تا۱۷ سالگی به این فکر نکنه که که بچه چجوری تشکیل میشه،ولی بخدا اصلا تو این باغا نبودم،اونوقت الان توی سایت دخترای۱۵ساله به زنای۳۰ساله  در مورد روابط زناشویی مشاوره میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم متولد 90 هست  الان دیگه طبیعی هست

نیمه اول یا دوم  دختر من ۹۱  قدش ۱۳۹ تپل هم هست

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خودم ۱۵۸ پدرش ۱۷۵.عمه هاش قدشون کوتاهه .دوس دارم حداقل ۱۵۹ هم بشه خوبه 

خب ببین تا 3 سال دیگه مشخص میشه هنوز جای رشد داره من خودم قدم بلنده ولی داداشم به مامان بزرگم رفته ریزه میزس قدش کوتاه تر از منه. 

ارثیه دیگه. 

_dillon_
خودم ۱۵۸ پدرش ۱۷۵.عمه هاش قدشون کوتاهه .دوس دارم حداقل ۱۵۹ هم بشه خوبه 

براش پکیج افزایش قد بخر،ورزشیه،خیلی خوبه،روزی۱ساعت توی خونه با هم دیگه ورزش کنین،نبتز به وسیله ی خاصی هم نداره

سینه هاش در اومدن موی زهارهم داره

نوکش دراومده یا گوشتی تپلی   دختر من سینه داره ۹ سالشه ولی نوک نداره دکتر گفت مال تپلی  برای بلوغ نیست

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
ارثی هم هست من برا قدش نگرانم

من 10 سالگی پریودم ولی قدم خوب رشدکرد تا دوسه سال بعداز پریودشدن ولی اگه خانوادگی قدتون کوتاه باشه قدش خیلی بلند نمیشه بفرستش شنا وهمش حرکات کششی انجام بده 8تا10 سانت قدش بلند میشه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین