2777
2789

چه دلایلی میتونن بیارن عزیزم؟

بله اگه کمی مطالعه و تحقیق کرده باشید میفهمید که کاملا درسته و روح از بدن جدا میشه و اتفاقات دیگر...که مربوط به اعمال نیک یا بد ما هست.

در این دنیا نظم خاص و انرژی خاصی بهم پیوسته و حکمفرماست...که در قالب جمله و در اینجا نمیگنجه

حتما راحع بهش مطالعه کنید

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلایلی میتونن بیارن عزیزم؟ بله اگه کمی مطالعه و تحقیق کرده باشید میفهمید که کاملا درسته و روح از ...

مثلا اینکه آیا اون هایی ک مسیحی هستن هم بین الحرمین رو بهشت میبینن یا از ائمه شفاعت میخوان یکم شک هست ولی من اعتقاد دارم بازم

اگ الکی بود که پخششنمیکردن حتما دلایل مطمئنی دارن که پخش میکنن وگرنه هر کسی زود به زود اینجور چیزا ر ...

خیلی جالبه واقعا آدم دلش‌میخواد فقط کار خوب کنه مخصوصا نسل ماها ک یکم از این فضاهای معنویت دور شدیم 

یعنی همشون دروغ میگن ،اون خارجیا دروغ میگن،فقط اینا راست میگن،من خیلی حسم به مرگ بهتر شده کمتر میترس ...

آره آدم حس خوب میگیره ک عدالت هست و بیشتر مراقب اعمالش هست خارجی ها رو هم نشون داد تجربه هاشونو؟کاش اونارو هم نشون بده مصاحبه کردنشون رو