2777
2789
عنوان

شوهرم منو تا حد مرگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 24 پست
 شما به جای فرهنگ سازی برای مردم سعی کن فرهنگ خودت رو ببری بالا که اینطوری تاپیک نزنی!

بدبختی ملت خوندن نداره عزیزم، اینجا فقط این تاپیگارو با کله باز میکنن، بگم صرفه جویی کنید کی گوش میده، بگم نگران اینده ی بچه هاتون باشید کی باز میکنه؟؟ موضوع مهمتر از آب هست؟؟؟ کتک خوردن یکی دیگه که نمیشناسیش چه اهمیتی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی ملت خوندن نداره عزیزم، اینجا فقط این تاپیگارو با کله باز میکنن، بگم صرفه جویی کنید کی گوش مید ...

اینکه به زور کسی رو بیارید اینارو بخونه چه فایده ای داره دقیقا؟؟؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
بااین عنوان مسخرت  از فردا بدون ماسک میرم خودمم ب درو دیوار میپلکونم

😂😂😂

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اینکه به زور کسی رو بیارید اینارو بخونه چه فایده ای داره دقیقا؟؟؟

از اینکه یه عده اومدن جای تایید میگ چرا ننوشتی چجوری کتک خوردی تعجب میکنم، مملگت داره نابود میشه، منابع طبیعی کشور داره نابود میشه، ایران داره از نیمه خشک میشه کاملا خشک! نمیفهمم چرا برای یه عده مهم نیست، مطتلب مسخره ی زندگیه یکی که همشم دروغه و حالی بندیچهاهمیتی داره، اینجا سایت مربوط به نی نیه، ولیکسی اینجا ازبچش نمیگه ازآیندش نمیگه

برای اینده بچت اول بهش یاد بده که دروغ نگه و کسیو سر کار نزاره چون تو الگو هستی براش

لایک کردم که بدونی بیشتر کسایی که اینجان هر چی مینویسن ساخته ی ذهنشونه، الکی وقتتو نزار، با تاپیک دروغ من اومدی ولی مطلب راست خوندی