2777
2789

سریال خون شیرین کراشم سر خون‌آشام 😂😙

دختر تک‌شاخ من این سریال چینی هست ولی قشنگه😂😍اینطور که گفتن
هشدار عشق
افسانه ی نوکدو (وای 😂یه تیکه ازش دیدم غش کردم )
عشق صفر بیست
یک عشق بسیار زیبا

فعلا همینا نت گرونه😂

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
سریال خون شیرین کراشم سر خون‌آشام 😂😙 دختر تک‌شاخ من این سریال چینی هست ولی قشنگه😂😍اینطور که ...

😍😍😍اره خون شیرینو دیدم زود تموم شد ولی 😁

بقیشونو ندیدم حتما میبینم 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍اره خون شیرینو دیدم زود تموم شد ولی 😁 بقیشونو ندیدم حتما میبینم 💜

باید فصل دوم داشته باشه 😔😂من عاشق خون‌آشام شدم ، بی سر و ته هم تموم شد حتما فصل دومی داره 😕😂

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
قسمت آخرش یهو همه چی تموم شد  همیشه منتظر فصل دو✌️😁

کیدارما چه می‌کنه ما قلب ما 😂⁦⁦🙌🏻⁩

😂😂😂 من یه سریال میبینم یه بازیگر و میگیرم تا جایی که خدا بخواد با سریالاش میرم جلو😂😂

منم 😂😂

این خوناشام کیپاپر بوده 😐بعد چون کمپانی وضع خوبی نداشته دیسبند شدن 🥺( الهی 😐😭) ( کمپانی احمق 😒) الان کل اینترنت رو گشتم نمی‌دونم اسم گروهشون BIT بود یا اسم کمپانیشون خیلی درگیرم 😐😕

آقای ملکه 

روباه نه دم 

شوهر صد روزه

پنت هاوس این سریال معرکه اسسسس 

عاشقان ماه 

ملکه کی 

گوبلین 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
مرسیی ❤️ یکم از آقای ملکه رو دیدم 

ببین همه شو عالیه ان مخصوصا پنت هاوس

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
حتما 😎

اگه سوالی راجب کی دراما داشتی در خدمتم دیدی منم تگ کن