ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مختلط بوده)بینیم چربه و پیشونیم).گاهی اینقد خشک بود کخ نمیتونستم صابون استفاده کنم و لکه سفید میزد ا ...
چه جالب پوست منم دقیقا همینه بشورم زیاد پوست پوست میشه توآفتابم عین چی برق میزنه بس که چرب میشه به خصوص بینیم
ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
مال من خیلی خیلی چربه الان با فیس واش سینره میشورم اصلا چرب نمیشه صورتم هم خیلی لطیف و صاف شده
تبلیغات چی هم نیستم تو داروخونه ها پیدا میشه
اگه خواستی تونر مخصوص پوست های چربم بگیر بعد شستن بزن به صورتت من نظرسنجی کردم تونر اوریفیلم خوب بود
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
صورتتو روزی دو بار با شوینده مخصوص پوست چرب بشور. بعدشم حتما آبرسان و مرطوب کننده بزن اگه نزنی بخاطر خشکی که صورتت پیدا میکنه چربی زیادی تولید میکنه که جبرانکنه بازچرب میشی